![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey there, My Little Brother vaidina Habbo, ir neseniai buvo įsilaužta. Jis sakė man, jis ką nors parsisiųsti iš interneto, ir matyt tai, ką padarė. Jo draugas buvo sakęs, kad hacker www.habbo.com mūsų kompiuteryje dabar yra "DNS užnuodytas". Tinklalapyje ne visada tinkamai krūvis dabar, ir neatrodo, kad oficiali svetainė tiesiai į skaičių "Habbo's Online" visada lieka tos pačios. I was wondering, kaip aš galėčiau ją išspręsti už jį? Nesu labai suvokia techninius aspektus, bet buvo skaityti daugiau apie jį. I've tried to do / flushdns ir jis neturi būti surūšiuotas ji. Kaip galėčiau išspręsti šią problemą? Ačiū, James Edit: Aš vyko visas kompiuterio skenavimas, naudojant NOD32 ir jis negali išspręsti problemą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gal "hacker" edited HostFile? Jūs nesakiau kas OS naudojate, kad aš tik prielaida XP.
| |||
| |||
| Ei, taip tai aš naudoju XP. Visi mano adresas failas sako yra: 70.72.218.122 habbo.com 70.72.218.122 habbo.co.uk 70.72.218.122 www.habbo.com 70.72.218.122 www.habbo.co.uk 70.72.218.122 habbohotel.com 70.72.218.122 www.habbohotel.com Ar tai, kas buvo pakeista? |
|
| |||
| |||
| Visi fiksuoto, thank you so much! |
|
| |||
| |||
| Pavėluotas atsakymas čia - bet ne problema. |