![]() |
|
| |||
| |||
| Hey there, Mana mazā brālis spēlē Habbo, un nesen hacked. Viņš man teica, viņš kaut ko lejupielādēt no tīmekļa vietnes, un acīmredzot tieši to darīja. Viņa draugs bija teicis, hacker, ka www.habbo.com mūsu datoram ir tagad "dns saindēta". Tīmekļa vietnē ne vienmēr slodze pareizi tagad, un tas, šķiet, ir oficiālajā tīmekļa vietnē internetā sakarā ar skaitu "Habbo's Online" vienmēr paliek tas pats. Man bija jautājums, kā es varētu noteikt to viņam? Es neesmu ļoti tech-savvy, bet ir lasījuši pat par to. Es esmu centies darīt / flushdns un nav šķirots to. Kā es varu atrisināt šo problēmu? Pateicība, James Edit: Man ir ilga visa datora skenēšanu, izmantojot NOD32 un tas neatrisina problēmu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varbūt "Hacker" edited hostfile? Neesat pateikt, kāda OS jūs izmantojat, lai es tikko pieņemts XP.
| |||
| |||
| Hey, jā tas ir XP lietot. Visas manas mītnes fails saka, ir: 70.72.218.122 habbo.com 70.72.218.122 habbo.co.uk 70.72.218.122 www.habbo.com 70.72.218.122 www.habbo.co.uk 70.72.218.122 habbohotel.com 70.72.218.122 www.habbohotel.com Vai tas, kas ir izlaistas? |
|
| |||
| |||
| Visus stacionāros, thank you so much! |
|
| |||
| |||
| Novēlota atbilde šeit - bet nekādu problēmu. |