![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey there, My Little Brother odtworzenia Habbo, a od niedawna jest posiekany. Powiedział mi, że coś pobrać z witryny internetowej i najwyraźniej to, co zrobił. Jego przyjaciel opowiedział mi, że haker www.habbo.com na naszym komputerze jest teraz 'dns zatrute. Na stronie nie zawsze poprawnie załadować teraz, i nie wydaje się na oficjalnej stronie internetowej ze względu na liczbę "Habbo's Online" zawsze pozostaje taka sama. Zastanawiałem się jak można to naprawić za niego? Nie jestem wiedzą techniczną, ale zostały czytania się na nim. Próbowałem zrobić / flushdns i nie posortowane go. Jak mogę rozwiązać ten problem? Dzięki, James Edit: Mam prowadził całość skanowania komputera przy pomocy NOD32 i to nie rozwiązało problemu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może "haker" pod redakcją Hostfile? You didn't say what systemu operacyjnego używasz, więc tylko założyć XP.
| |||
| |||
| Hey, tak jest XP używam. Wszystkie moje pliku hostów, mówi się: 70.72.218.122 habbo.com 70.72.218.122 habbo.co.uk 70.72.218.122 www.habbo.com 70.72.218.122 www.habbo.co.uk 70.72.218.122 habbohotel.com 70.72.218.122 www.habbohotel.com Czy to, co zostało edited? |
|
| |||
| |||
| Wszystkie stałe, thank you so much! |
|
| |||
| |||
| Late odpowiedź tutaj - nie ma problemu. |