![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Fratele meu mai mic joacă Habbo, şi a fost recent hacked. El mi-a spus el ceva de descărcat de pe un site web, şi se pare că asta e ceea ce a făcut-o. Prietenul său a fost declarat de către hacker că www.habbo.com de pe computerul nostru este acum "DNS otrăvit". Site-ul nu se încarcă întotdeauna corect acum, şi nu pare a fi site-ul oficial din cauza numărului de "online" Habbo e întotdeauna rămâne aceeaşi. Mă întrebam cum aş putea repara-o pentru el? Eu nu sunt foarte tech-savvy, dar au fost gata sus pe ea. Am încercat să fac / flushdns şi nu a sortate-o. Cum as putea rezolva această problemă? Mulţumesc, James Editare: Am alergat un computer ansamblu de scanare utilizând NOD32 şi nu a rezolvat problema. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poate hacker "" editat hostfile? Nu l-ai spune ceea ce sistem de operare de a utiliza, asa ca am presupus doar XP.
Cum se editează fişierul gazdă Dacă există o intrare care se referă la habbo.com 69.90.139.109 sau care redirecţionează la un IP diferit, mi-ar şterge această linie. Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Hei, da, este XP I folos. Toate fişierul meu gazdă spune este: 70.72.218.122 habbo.com 70.72.218.122 habbo.co.uk 70.72.218.122 www.habbo.com 70.72.218.122 www.habbo.co.uk 70.72.218.122 habbohotel.com 70.72.218.122 www.habbohotel.com Este aceasta ceea ce a fost editat? |
|
| |||
| |||
| Toate fix, mulţumesc so much! |
|
| |||
| |||
| Tarziu răspuns aici -, dar nici o problema. |