![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј има, Мој мали брат има Хаббо, а недавно је упао. Он ми је рекао да скинути нешто од сајта, и очигледно да је оно што је урадио. Његов пријатељ је рекао да је хакер ууу.хаббо.цом на нашем рачунару сада "ДНС отрована. Сајт увек не учита правилно сада, и не изгледа да се на званичном сајту због броја "Хаббо је Онлине 'увек остаје иста. Питао сам се како сам могао то поправити за њега? Нисам баш технички памет, али су се на то читање. Пробао сам да не / флусхднс и није га сортирају. Како сам могао да бисте решили овај проблем? Хвала, Џејмс Едит: Ја сам водио цео рачунар помоћу скенирања НОД32 програма и није решен проблем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можда је "хакер" изменио хостфиле? Ниси рекао шта оперативни систем користите, тако да сам само преузео КСП-а.
| |||
| |||
| Хеј, да га је КСП-ја користим. Све моје датотеке домаћин каже да је: 70.72.218.122 хаббо.цом 70.72.218.122 хаббо.цо.ук 70.72.218.122 ууу.хаббо.цом 70.72.218.122 ууу.хаббо.цо.ук 70.72.218.122 хаббохотел.цом 70.72.218.122 ууу.хаббохотел.цом Да ли је то оно што је измењена? |
|
| |||
| |||
| Сви фиксни, хвала вам пуно ТАКО! |
|
| |||
| |||
| Касни одговор овде - али нема проблема. |