![]() |
|
| |||
| |||
| Selam, Benim küçük kardeşim ve Habbo çalış son kesmek olmuştur. O, bir web sitesinden de indirilebilir bir şey bana açıkça neler yaptı. Arkadaşı hacker tarafından söylendi ki www.habbo.com bizim bilgisayar şimdi 'dns' zehirlenmiş olur. Web sitesi her zaman düzgün şimdi yüklenmezse ve resmi web sitesi 'sayısını Habbo's Online' HER ZAMAN nedeniyle görünmüyor aynı kalır. Ben nasıl onun için fix it merak neydi? Ben çok teknoloji değilim anlayışlı ama üzerinde okuma olmuştur. Yapmam denedim / flushdns ve o sıralanmış değildir. Bu sorunu nasıl çözebilir? Teşekkürler, James Edit: Ben bütün bir bilgisayarı kullanarak tarama NOD32 koştu ve bu sorun çözülmüş değil. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Belki "hacker" hostfile düzenlenebilir? Ne sen, ben sadece XP kabul kullanmak OS söylemedi.
Nasıl ev sahibi dosyasını düzenlemek için Varsa habbo.com veya 69.90.139.109 için farklı bir IP yönlendirme anlamına gelir bir giriş's, bu çizgiyi silmek istiyorum. Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Hey, evet o ben XP kullanmayın. Tüm ana bilgisayar dosyası şöyle diyor: 70.72.218.122 habbo.com 70.72.218.122 habbo.co.uk 70.72.218.122 www.habbo.com 70.72.218.122 www.habbo.co.uk 70.72.218.122 habbohotel.com 70.72.218.122 www.habbohotel.com Bu ne düzenlenmiş oldu mu? |
|
| |||
| |||
| Tüm sabit, bu kadar çok teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Geç cevap - fakat sorun. |