![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, Мій молодший брат грає Habbo, і нещодавно був зламаний. Він сказав мені, щось скачав з сайту, і очевидно, що те, що зробив це. Його друг повідомив, що хакери www.habbo.com на наш комп'ютер зараз "DNS отруєними. Сайт не завжди завантажується неправильно зараз, і не схоже, на офіційному сайті у зв'язку із числом "Habbo ЗАВЖДИ Online 'залишається тим самим. Мені було цікаво, як я можу виправити це за нього? Я не дуже технічно підковані, але читав на ній. Я намагався зробити / FLUSHDNS і вона його не відсортований. Як я можу вирішити цю проблему? Спасибі, Джеймс Зміна: Я побіг цілий комп'ютер сканування за допомогою NOD32 і вона не вирішена. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути, "Хакер" за редакцією hostfile? Ви не сказали якою ОС ви використовуєте, так що я просто припустити XP.
| |||
| |||
| Ой, та це я використовую XP. Всі приймають моя справа говорить це: 70.72.218.122 habbo.com 70.72.218.122 habbo.co.uk 70.72.218.122 www.habbo.com 70.72.218.122 www.habbo.co.uk 70.72.218.122 habbohotel.com 70.72.218.122 www.habbohotel.com Це те, що було відредаговано? |
|
| |||
| |||
| Всі фіксовані, дякую вам так багато! |
|
| |||
| |||
| Пізній відповідь тут - але не проблема. |