manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

EXPLORER problem

Reply

Thread Tools
Old 26. prosinca 2007, 11:57
Novi član grupe

Default EXPLORER problem

ja igrati igre online i učinio za dugo vremena, ali od sinoć se to dogodi, ja navrnuti moj računalo ja vidio da je spor pokrenut i pritiskom Ctrl-Alt-del dovesti do zadaća voditelj je vidjeti što se koristi sve resurse i pronađeno 2 skriven internet istraživači trčanje tiho u pozadini (nije vidljivo) i koristi 48% cpu i oba koriste točno 50.355k memorije ive pokušao ih zatvarajući samo pronaći ih ponovo pojaviti odmah ive trčanje mnogostruk virus skandiranje i adware / Spybot skeniranje pomoću mnogo različitih alata i oni naći ništa ja licemjerje lik prošlosti ovaj način, ali ovo je što moj računalo šiziti reći barem ako svejedno 1 vam može pomoći da bi bilo appreceated
Old 26. prosinca 2007, 17:51
Moderator / ica grupe

Default EXPLORER problem

Molimo pogledajte ovaj post i predali dnevnike započeti postupak uklanjanja.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Internet Explorer Permission problema. crazyforISA Web Browsers & FTP Klijenti 5 12 listopad 2009 16:48
Internet Explorer problem? Simon c Web Browsers & FTP Klijenti 2 9. siječanj 2009 06:31
Problem s explorer.exe CodeFreakC Windows Operating Systems 2 27. travanj 2008 04:21
Internet Explorer naišao je na problem Stepfole Web Browsers & FTP Klijenti 3 21. travanj 2008 15:13
Problem s Internet Explorer i određene web stranice vcarina88x Web Browsers & FTP Klijenti 5 25. travanj 2007 19:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.