![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ja igrati igre online i učinio za dugo vremena, ali od sinoć se to dogodi, ja navrnuti moj računalo ja vidio da je spor pokrenut i pritiskom Ctrl-Alt-del dovesti do zadaća voditelj je vidjeti što se koristi sve resurse i pronađeno 2 skriven internet istraživači trčanje tiho u pozadini (nije vidljivo) i koristi 48% cpu i oba koriste točno 50.355k memorije ive pokušao ih zatvarajući samo pronaći ih ponovo pojaviti odmah ive trčanje mnogostruk virus skandiranje i adware / Spybot skeniranje pomoću mnogo različitih alata i oni naći ništa ja licemjerje lik prošlosti ovaj način, ali ovo je što moj računalo šiziti reći barem ako svejedno 1 vam može pomoći da bi bilo appreceated |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Internet Explorer Permission problema. | crazyforISA | Web Browsers & FTP Klijenti | 5 | 12 listopad 2009 16:48 |
| Internet Explorer problem? | Simon c | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 9. siječanj 2009 06:31 |
| Problem s explorer.exe | CodeFreakC | Windows Operating Systems | 2 | 27. travanj 2008 04:21 |
| Internet Explorer naišao je na problem | Stepfole | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 21. travanj 2008 15:13 |
| Problem s Internet Explorer i određene web stranice | vcarina88x | Web Browsers & FTP Klijenti | 5 | 25. travanj 2007 19:08 |
| Thread Tools | |
| |