kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

EXPLORER probléma

Reply

Téma eszközök
Old December 26, 2007, 11:57
Új tag Csoport

Default EXPLORER probléma

i játszanak online játékokat, és tettek sokáig, de mivel tegnap este ez megtörténik, én bekapcsolom a számítógépet, hogy láttam futott lassú i nyomni ctrl-alt-del felnevelni feladat igazgató, hogy mit használt, mind a források és a találtam 2 rejtett internet felfedezők csendben fut a háttérben (nem látható) egyaránt 48%-a használja a CPU-t használ, és mindkét pontosan 50.355k memória ive próbált bezárják csak megtalálni őket újra azonnal ive futtathat több víruskeresés és adware / Spybot keresések segítségével sok különböző eszközök, és nem talál semmit én vidám rájönni, hogyan ez a múlt, de ez teszi a számítógépet megbolondul szólva ha 1 mód van rá lenne appreceated
Old December 26, 2007, 17:51
Moderátor Csoport

Default EXPLORER probléma

Kérjük, ez felad és benyújtja a naplófájlokhoz kezdődik az eltávolítási folyamat.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Az Internet Explorer Permission Problem. crazyforISA Web böngésző és FTP Clients 5 Október 12, 2009 16:48
Internet Explorer probléma? Simon c Web böngésző és FTP Clients 2 9. január 2009 06:31
Probléma a explorer.exe CodeFreakC A Windows operációs rendszerek 2 27. április 2008 04:21
Az Internet Explorer hibát észlelt Stepfole Web böngésző és FTP Clients 3 21. április 2008 15:13
A probléma az Internet Explorer és az egyes weboldalak vcarina88x Web böngésző és FTP Clients 5 25. április 2007 19:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.