![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| i játszanak online játékokat, és tettek sokáig, de mivel tegnap este ez megtörténik, én bekapcsolom a számítógépet, hogy láttam futott lassú i nyomni ctrl-alt-del felnevelni feladat igazgató, hogy mit használt, mind a források és a találtam 2 rejtett internet felfedezők csendben fut a háttérben (nem látható) egyaránt 48%-a használja a CPU-t használ, és mindkét pontosan 50.355k memória ive próbált bezárják csak megtalálni őket újra azonnal ive futtathat több víruskeresés és adware / Spybot keresések segítségével sok különböző eszközök, és nem talál semmit én vidám rájönni, hogyan ez a múlt, de ez teszi a számítógépet megbolondul szólva ha 1 mód van rá lenne appreceated |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Az Internet Explorer Permission Problem. | crazyforISA | Web böngésző és FTP Clients | 5 | Október 12, 2009 16:48 |
| Internet Explorer probléma? | Simon c | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 9. január 2009 06:31 |
| Probléma a explorer.exe | CodeFreakC | A Windows operációs rendszerek | 2 | 27. április 2008 04:21 |
| Az Internet Explorer hibát észlelt | Stepfole | Web böngésző és FTP Clients | 3 | 21. április 2008 15:13 |
| A probléma az Internet Explorer és az egyes weboldalak | vcarina88x | Web böngésző és FTP Clients | 5 | 25. április 2007 19:08 |
| Téma eszközök | |
| |