פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

הבעיה אקספלורר

Reply

שרשרת כלים
Old 26 דצמבר 2007, 11:57
קבוצת חברות חדשות

Default הבעיה אקספלורר

אני משחקים במשחקים מקוונים ו עשו הרבה זמן אבל מאז אתמול בלילה זה קורה אני מדליק את המחשב שלי אני ראיתי שזה פועל אני עצל לחץ Ctrl-Alt-Del כדי להעלות את מנהל המשימות כדי לראות מה היה השימוש של כל המשאבים נמצאו 2 מגלי Internet מוסתר פועל שקטה ברקע (לא ניתנת לצפייה) הן באמצעות 48% CPU ו הן באמצעות בדיוק 50.355k ive זיכרון ניסה לסגור אותם רק כדי לגלות שהם מופיעים שוב מיד ive להריץ מספר סריקות וירוסים ותוכנות פרסום / Spybot סריקות באמצעות הרבה כלים שונים והם מוצאים דבר אני חושב צביעות דרך העבר הזה, אבל זה עושה את המחשב שלי להשתגע בלשון המעטה אם כל 1 יכול לעזור זה יהיה appreceated
Old 26 דצמבר 2007, 17:51
מנהל קבוצת

Default הבעיה אקספלורר

ראה על הודעה זו ולהגיש את יומני כדי להתחיל את תהליך ההסרה.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Internet Explorer הרשאה הבעיה. crazyforISA דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 5 12 אוקטובר 2009 16:48
Internet Explorer בעיה? סיימון ג דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 2 9th ינואר 2009 06:31
בעיה עם Explorer.exe CodeFreakC מערכות ההפעלה Windows 2 -27 לאפריל 2008 04:21
Internet Explorer נתקל בבעיה Stepfole דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 3 21st אפריל 2008 15:13
בעיה עם Internet Explorer ו מסוימים אתרי אינטרנט vcarina88x דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 5 ה -25 לאפריל 2007 19:08
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.