![]() |
|
| |||
| |||
| אני משחקים במשחקים מקוונים ו עשו הרבה זמן אבל מאז אתמול בלילה זה קורה אני מדליק את המחשב שלי אני ראיתי שזה פועל אני עצל לחץ Ctrl-Alt-Del כדי להעלות את מנהל המשימות כדי לראות מה היה השימוש של כל המשאבים נמצאו 2 מגלי Internet מוסתר פועל שקטה ברקע (לא ניתנת לצפייה) הן באמצעות 48% CPU ו הן באמצעות בדיוק 50.355k ive זיכרון ניסה לסגור אותם רק כדי לגלות שהם מופיעים שוב מיד ive להריץ מספר סריקות וירוסים ותוכנות פרסום / Spybot סריקות באמצעות הרבה כלים שונים והם מוצאים דבר אני חושב צביעות דרך העבר הזה, אבל זה עושה את המחשב שלי להשתגע בלשון המעטה אם כל 1 יכול לעזור זה יהיה appreceated |
|
| |||
| |||
| ראה על הודעה זו ולהגיש את יומני כדי להתחיל את תהליך ההסרה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Internet Explorer הרשאה הבעיה. | crazyforISA | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 5 | 12 אוקטובר 2009 16:48 |
| Internet Explorer בעיה? | סיימון ג | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 2 | 9th ינואר 2009 06:31 |
| בעיה עם Explorer.exe | CodeFreakC | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -27 לאפריל 2008 04:21 |
| Internet Explorer נתקל בבעיה | Stepfole | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | 21st אפריל 2008 15:13 |
| בעיה עם Internet Explorer ו מסוימים אתרי אינטרנט | vcarina88x | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 5 | ה -25 לאפריל 2007 19:08 |
| שרשרת כלים | |
| |