мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

ЕКСПЛОРЕР проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26. Нов 2007, 11:57
Нови члан групе

Default ЕКСПЛОРЕР проблем

играм игре на мрежи и радили за дуго времена, али од синоћ се то деси ја укључим рачунар сам видео да је покренут спор Притиснуо сам Цтрл-Алт-Дел да доведу до менаџера задатак да види шта је користећи све ресурсе и 2 пронађено скривених Интернет истраживача ради тихо у позадини (не видљивих) и користи 48% ЦПУ и обе користе управо 50.355к меморије Иве покушао затварање их само налазе да се поново појавити одмах Иве покренути више скенира вирус и адуаре-/ скенира користећи Спыбот много различитих алата и ништа не нађу и цант фигура прошлости овај начин, али то је што мој рачунар полудети да кажем бар 1 ако може да помогне било би аппрецеатед
Old 26. Нов 2007, 17:51
Модератор / ица групе

Default ЕКСПЛОРЕР проблем

Молимо погледајте овај пост и предали дневнике започети процес уклањања.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Дозвола за Интернет Експлорер проблем. цразыфорИСА Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 5 12 Окт 2009 16:48
Интернет Експлорер проблем? Симон ц Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 9 јануар 2009 06:31
Проблем са Експлорер.ексе ЦодеФреакЦ Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 27 април 2008 04:21
Интернет Експлорер је наишао на проблем Степфоле Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 3 21 април 2008 15:13
Проблем са Интернет Експлорер и одређене веб странице вцарина88кс Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 5 25 април 2007 19:08
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц