![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| играм игре на мрежи и радили за дуго времена, али од синоћ се то деси ја укључим рачунар сам видео да је покренут спор Притиснуо сам Цтрл-Алт-Дел да доведу до менаџера задатак да види шта је користећи све ресурсе и 2 пронађено скривених Интернет истраживача ради тихо у позадини (не видљивих) и користи 48% ЦПУ и обе користе управо 50.355к меморије Иве покушао затварање их само налазе да се поново појавити одмах Иве покренути више скенира вирус и адуаре-/ скенира користећи Спыбот много различитих алата и ништа не нађу и цант фигура прошлости овај начин, али то је што мој рачунар полудети да кажем бар 1 ако може да помогне било би аппрецеатед |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Дозвола за Интернет Експлорер проблем. | цразыфорИСА | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 5 | 12 Окт 2009 16:48 |
| Интернет Експлорер проблем? | Симон ц | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 9 јануар 2009 06:31 |
| Проблем са Експлорер.ексе | ЦодеФреакЦ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 27 април 2008 04:21 |
| Интернет Експлорер је наишао на проблем | Степфоле | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 3 | 21 април 2008 15:13 |
| Проблем са Интернет Експлорер и одређене веб странице | вцарина88кс | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 5 | 25 април 2007 19:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |