az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

EXPLORER sorunu

Reply

Konu Araçları
Old 26 Aralık 2007, 11:57
Yeni Üye Grubu

Default EXPLORER sorunu

i oyunlar ve online uzun süre yaptım ama oyun bu benim bilgisayar i üzerine ctrl-alt-del ne tüm kaynaklarını kullanarak ve görmek için görev yöneticisi getirmek için basılmasını ağırkanlı i çalıştıran gördü çevirmek olur dün geceden beri 2 gizli internet kaşifler arka planda sessiz () hem CPU% 48 ve her iki tam 50.355k bellek ive kullanarak sadece onlar hemen yeniden çalıştırmak birden fazla virüs tarama ve adware ive / spybot bulmalarında kapanış çalıştı kullanarak görüntülenemiyor çalıştıran bulundu kullanarak tarar bu geçmiş farklı birçok araç ve hiçbir şey bulmak i cant biçim bir yol ama bu benim bilgisayar deli varsa 1 o appreceated olacağını yardımcı olabilir azından gitmek yapıyor
Old 26 Aralık 2007, 17:51
Moderatör Grubu

Default EXPLORER sorunu

Lütfen bakınız Bu yazı ve kaldırma işlemine başlamak için günlükleri gönderin.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından