![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я граю онлайн ігор і зробили протягом тривалого часу, але, оскільки вчора ввечері, це відбудеться, я включенні комп'ютера я побачив, що це працює мляво я натиснув Ctrl-Alt-Del, щоб викликати диспетчер завдань, щоб подивитися, що з використанням всіх ресурсів і Знайдено 2 приховані дослідників Інтернету Silent працює у фоновому режимі (не видима область) як з використанням 48% процесорного часу і як з використанням саме 50.355k пам'яті Ive намагався закрити їх тільки знайти їх знову відразу Ive запускати кілька вірус сканує і рекламне / Spybot сканування допомогою Багато різних інструментів, і вони знаходять нічого я нахиляє Малюнок повз цього, але це робить мій комп'ютер сходити з розуму по меншій мірі, якщо такі є 1 може допомогти було б appreceated |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Internet Explorer вирішення проблеми. | crazyforISA | Веб-браузери & FTP-клієнти | 5 | 12 жовтня 2009 16:48 |
| Інтернет-дослідника проблеми? | Simon C | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 9 січня 2009 06:31 |
| Проблема з Explorer.exe | CodeFreakC | Операційні системи Windows | 2 | 27 квітня 2008 04:21 |
| Internet Explorer виявлена помилка | Stepfole | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 21 квітня 2008 15:13 |
| Проблема з Інтернетом Explorer і деякі веб-сайти | vcarina88x | Веб-браузери & FTP-клієнти | 5 | 25 квітня 2007 19:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |