![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм нов в форума и fumbling моя начин чрез ........ Може ли някой ми каже как да си взема лаптоп да започне бързо. Имам някои мини иконите около 12 в долната част на екрана, че мога да изтрия, но се върна по проекта се забавя го. Аз осъзнаят те представляват кратки парчета. Всички предложения, моля! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Споменахте, преди да сте Нортън.
Север е добре известно, че много трудна антивирусния софтуер и е препоръчително да я деинсталирате и употреба алтернатива. Освен това отидете до сваляне на точка, като кликнете сваляне на лентата за навигация в горната част на екрана и изтеглите spybot, почистване на компютър, рестартира и се върна. Дейв. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| ОК, но аз се опитахме различни ... софтуер, който сканира кажа има купища probs тогава искам да купя! Дали spybot така |
|
| |||
| |||
| Ние само кажете на хората да правят неща, които работят, spybot е безплатна и е най-добрият шпионски отстраняване на разположение днес. |
|
| |||
| |||
| Благодаря ..... Какво знаеш за Adware |
|
| |||
| |||
| Той не е лош продукт, втори по ред след spybot. |
|
| |||
| |||
| Благодаря, ще опитам spybot |
|
| |||
| |||
| Spybot не предлагат платена версия, така бог знае как са помолени да закупите продукта им, те не се продават продукти, които са безплатни. Те предлагат настойнически за това как да използват своя софтуер тук> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html Опитайте след това. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Това е невъзможно, те не предлагат платена версия. Следвайте начинаещи. |