menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Rychlé spuštění

Reply

Thread Nástroje
Old 27 května 2007, 15:03
Člen Skupina

Jsem na nové fórum a tápání si cestu přes ........ Můžete mi říct, někteří, jak se dostat má laptop začít rychleji. Mám nějaké mini ikony, asi 12 v dolní části obrazovky, které mohu odstranit, ale vrátit na začátek zpomalování nahoru dolů. Uvědomuji si, že představují krátké střihy. Any suggestions please!
Old 27 května 2007, 15:07
Administrátor Skupina

Zmínil jste se předtím, než jste Norton.

Norton je dobře známý pro bytí velmi náročný antivirový software a je doporučeno odinstalovat a používat alternativní.

Také jít-na v sekci Ke stažení kliknutím ke stažení na navigační liště v horní části obrazovky a stáhnout Spybot, čistý počítač, znovuzrození a vrať se.

Dave.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 května 2007, 15:09
Člen Skupina

ok, ale já jsem se snažil různé ... software, který skenuje říct, že je spousta probs pak vás chtějí koupit! je spybot takhle
Old 27 května 2007, 15:11
Administrátor Skupina

Jsme jen říct lidem dělat věci, které fungují, spybot je zdarma a je nejlepší spyware odřezávač jsou dnes k dispozici.
Old 27 května 2007, 15:12
Člen Skupina

Díky ..... Co víte o adware
Old 27 května 2007, 15:15
Administrátor Skupina

Citace:
Původně Poslal ferrari1 View Post
Díky ..... Co víte o adware
To není špatný produkt, druhý v linii po spybot.
Old 27 května 2007, 15:21
Člen Skupina

Díky pokusím spybot
Old 27 května 2007, 16:13
Administrátor Skupina

Spybot nenabízejí placené verze, takže bůh ví, jak jsi byl požádán, aby jejich produkt zakoupit, nebudou prodávat žádné výrobky, které jsou zdarma.

Nabízejí návod, jak používat jejich softwaru zde> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Zkuste po.
Old 27 května 2007, 16:34
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
Spybot nenabízejí placené verze, takže bůh ví, jak jsi byl požádán, aby jejich produkt zakoupit, nebudou prodávat žádné výrobky, které jsou zdarma.

Nabízejí návod, jak používat jejich softwaru zde> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Zkuste po.
Zvedl jsem si odkaz na stažení a instalaci ....... je antivirovým programem a pak řekl nutná další version.I se pokusí zkopírovat a vložit
Old 27 května 2007, 16:39
Administrátor Skupina

To je možné, že nenabízejí placené verzi.

Postupujte tutorial.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.