![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem na nové fórum a tápání si cestu přes ........ Můžete mi říct, někteří, jak se dostat má laptop začít rychleji. Mám nějaké mini ikony, asi 12 v dolní části obrazovky, které mohu odstranit, ale vrátit na začátek zpomalování nahoru dolů. Uvědomuji si, že představují krátké střihy. Any suggestions please! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zmínil jste se předtím, než jste Norton.
Norton je dobře známý pro bytí velmi náročný antivirový software a je doporučeno odinstalovat a používat alternativní. Také jít-na v sekci Ke stažení kliknutím ke stažení na navigační liště v horní části obrazovky a stáhnout Spybot, čistý počítač, znovuzrození a vrať se. Dave. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ok, ale já jsem se snažil různé ... software, který skenuje říct, že je spousta probs pak vás chtějí koupit! je spybot takhle |
|
| |||
| |||
| Jsme jen říct lidem dělat věci, které fungují, spybot je zdarma a je nejlepší spyware odřezávač jsou dnes k dispozici. |
|
| |||
| |||
| Díky ..... Co víte o adware |
|
| |||
| |||
| To není špatný produkt, druhý v linii po spybot. |
|
| |||
| |||
| Díky pokusím spybot |
|
| |||
| |||
| Spybot nenabízejí placené verze, takže bůh ví, jak jsi byl požádán, aby jejich produkt zakoupit, nebudou prodávat žádné výrobky, které jsou zdarma. Nabízejí návod, jak používat jejich softwaru zde> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html Zkuste po. |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| To je možné, že nenabízejí placené verzi. Postupujte tutorial. |