μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Γρήγορη εκκίνηση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Μαΐου, 2007, 15:03
Μέλος Ομάδα

Είμαι νέος στο φόρουμ και ψάξιμο δρόμο μου μέσω ........ Μπορεί να μου πει κάποια πώς να πάρει lap-top μου για να ξεκινήσει πιο γρήγορα. Έχω κάποιες εικόνες μίνι περίπου 12 στο κάτω μέρος της οθόνης που μπορώ να διαγράψει αλλά επανέλθει στις αρχικές επιβράδυνση. Αντιλαμβάνομαι ότι αντιπροσωπεύουν μικρό περικοπές. Τυχόν προτάσεις παρακαλώ!
Old 27 Μαΐου, 2007, 15:07
Διαχειριστής Ομάδα

Μιλήσατε πριν έχετε Norton.

Το Norton είναι γνωστό για να είναι ένα πολύ απαιτητικό λογισμικό προστασίας από ιούς και συνιστάται να απεγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσει μια εναλλακτική λύση.

Επίσης go-στο τμήμα downloads λήψεις κάνοντας κλικ στη γραμμή πλοήγησης στο επάνω μέρος της οθόνης και Download Spybot, καθαρίστε το PC, επανεκκίνηση και να επιστρέψει.

Dave.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 Μαΐου, 2007, 15:09
Μέλος Ομάδα

εντάξει, αλλά έχω δοκιμάσει διάφορα ... λογισμικό που σαρώνει σας πω, υπάρχουν φορτία των probs τότε θέλω να αγοράσετε! Is Spybot όπως αυτό
Old 27 Μαΐου, 2007, 15:11
Διαχειριστής Ομάδα

Έχουμε πει μόνο τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα που εργάζονται, Spybot είναι δωρεάν και είναι το καλύτερο spyware αφαίρεσης είναι διαθέσιμες σήμερα.
Old 27 Μαΐου, 2007, 15:12
Μέλος Ομάδα

Χάρη ..... Τι ξέρεις για adware
Old 27 Μαΐου, 2007, 15:15
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας ferrari1 View Post
Χάρη ..... Τι ξέρεις για adware
Δεν είναι ένα κακό προϊόν, δεύτερο σε σειρά μετά Spybot.
Old 27 Μαΐου, 2007, 15:21
Μέλος Ομάδα

ευχαριστώ θα προσπαθήσει Spybot
Old 27 Μαΐου, 2007, 16:13
Διαχειριστής Ομάδα

Spybot δεν προσφέρουν μια πληρωμένη έκδοση έτσι θεός ξέρει πώς θα καλούνται να αγοράσουν το προϊόν τους, που δεν πωλούν τα προϊόντα αυτά είναι δωρεάν.

Προσφέρουν ένα σεμινάριο στο πώς να χρησιμοποιούν το λογισμικό τους εδώ> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Δοκιμάστε μετά.
Old 27 Μαΐου, 2007, 16:34
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Spybot δεν προσφέρουν μια πληρωμένη έκδοση έτσι θεός ξέρει πώς θα καλούνται να αγοράσουν το προϊόν τους, που δεν πωλούν τα προϊόντα αυτά είναι δωρεάν.

Προσφέρουν ένα σεμινάριο στο πώς να χρησιμοποιούν το λογισμικό τους εδώ> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Δοκιμάστε μετά.
Πήρα τη σύνδεσή σας για το κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε ....... θα σαρωθεί στη συνέχεια είπε απαιτούνται άλλα version.I θα προσπαθήσει και αντιγραφής και επικόλλησης
Old 27 Μαΐου, 2007, 16:39
Διαχειριστής Ομάδα

Αυτό είναι αδύνατο, δεν προσφέρουν μια πληρωμένη έκδοση.

Ακολουθήστε το φροντιστήριο.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.