manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Brzi start up

Reply

Thread Tools
Old 27 svibanj 2007, 15:03
Member Group

Default Brzi start up

Ja sam novi na forumu i mumljajući moj put kroz ........ Može neki reći mene kako da biste dobili moj laptop za početak brže. Imam neke mini ikone oko 12 na dnu ekrana da mogu izbrisati, ali vratiti na start up to usporava. Shvaćam one predstavljaju kratko reže. Bilo koji sugestija ugoditi!
Old 27 svibanj 2007, 15:07
Administrator Group

Default Brzi start up

Spomenuli ste prije nego ste Norton.

Sjever je poznat po tome što vrlo zahtjevan antivirusnog softvera i preporuča se da se to de-instalirati i koristiti alternativne.

Također go-u downloads sekciji downloads klikom na navigacijskoj traci pri vrhu ekrana i download Spybot, čisto računalo, ponovno podizanje sustava i vratiti se.

Dave.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27 svibanj 2007, 15:09
Member Group

Default Brzi start up

ok, ali sam pokušao različit ... program koji skenira ti reći postoje hrpe probs onda želite kupiti! Je Spybot ovako
Old 27 svibanj 2007, 15:11
Administrator Group

Default Brzi start up

Mi ćemo samo reći da radimo stvari koje rade, spybot je besplatan i najbolji spyware maknuti dostupan danas.
Old 27 svibanj 2007, 15:12
Member Group

Default Brzi start up

Hvala ..... Što da li vi znate o adware
Old 27 svibanj 2007, 15:15
Administrator Group

Default Brzi start up

Quote:
Originally Posted by ferrari1 View Post
Hvala ..... Što da li vi znate o adware
Nije loš proizvod, drugi po redu, nakon Spybot.
Old 27 svibanj 2007, 15:21
Member Group

Default Brzi start up

hvala pokušat će Spybot
Old 27 svibanj 2007, 16:13
Administrator Group

Default Brzi start up

Spybot ne nude plaćena verzija tako Bog zna koliko ste se pitali kako kupiti njihov proizvod, oni ne prodavati bilo kakve proizvode su slobodni.

Oni nude tutorial o tome kako koristiti njihov softver ovdje> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Pokušajte sljedeće taj.
Old 27 svibanj 2007, 16:34
Member Group

Default Brzi start up

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Spybot ne nude plaćena verzija tako Bog zna koliko ste se pitali kako kupiti njihov proizvod, oni ne prodavati bilo kakve proizvode su slobodni.

Oni nude tutorial o tome kako koristiti njihov softver ovdje> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Pokušajte sljedeće taj.
Sam pokupila svoje veze za preuzimanje datoteka i uvesti koga u službu ....... to skenirano je tada rekao potrebna druga version.I će pokušati kopirati i zalijepiti
Old 27 svibanj 2007, 16:39
Administrator Group

Default Brzi start up

To je nemoguće, oni ne nude plaćena prikaz.

Slijedite udžbenik.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Koliko je brz napad? thingie2 Drives & Izmjenjivi mediji 2 23. travanj 2008 15:20
Potreba za brzim harddrive RAID thingie2 Drives & Izmjenjivi mediji 20 16. veljača 2008 01:44
Trebate jako brz odgovor, pregrijavanja! Eltocliousus General Hardware Chat 8 20 siječanj 2008 10:17
SLI i Fast Memory TheDoc CPU, Matične ploče i RAM 3 25. prosinac 2007 15:01
Brzi ili? mcbee Off Topic Discussion 1 15. svibanj 2007 16:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.