![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam novi na forumu i mumljajući moj put kroz ........ Može neki reći mene kako da biste dobili moj laptop za početak brže. Imam neke mini ikone oko 12 na dnu ekrana da mogu izbrisati, ali vratiti na start up to usporava. Shvaćam one predstavljaju kratko reže. Bilo koji sugestija ugoditi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spomenuli ste prije nego ste Norton.
Sjever je poznat po tome što vrlo zahtjevan antivirusnog softvera i preporuča se da se to de-instalirati i koristiti alternativne. Također go-u downloads sekciji downloads klikom na navigacijskoj traci pri vrhu ekrana i download Spybot, čisto računalo, ponovno podizanje sustava i vratiti se. Dave. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ok, ali sam pokušao različit ... program koji skenira ti reći postoje hrpe probs onda želite kupiti! Je Spybot ovako |
|
| |||
| |||
| Mi ćemo samo reći da radimo stvari koje rade, spybot je besplatan i najbolji spyware maknuti dostupan danas. |
|
| |||
| |||
| Hvala ..... Što da li vi znate o adware |
|
| |||
| |||
| Nije loš proizvod, drugi po redu, nakon Spybot. |
|
| |||
| |||
| hvala pokušat će Spybot |
|
| |||
| |||
| Spybot ne nude plaćena verzija tako Bog zna koliko ste se pitali kako kupiti njihov proizvod, oni ne prodavati bilo kakve proizvode su slobodni. Oni nude tutorial o tome kako koristiti njihov softver ovdje> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html Pokušajte sljedeće taj. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| To je nemoguće, oni ne nude plaćena prikaz. Slijedite udžbenik. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koliko je brz napad? | thingie2 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 23. travanj 2008 15:20 |
| Potreba za brzim harddrive RAID | thingie2 | Drives & Izmjenjivi mediji | 20 | 16. veljača 2008 01:44 |
| Trebate jako brz odgovor, pregrijavanja! | Eltocliousus | General Hardware Chat | 8 | 20 siječanj 2008 10:17 |
| SLI i Fast Memory | TheDoc | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 25. prosinac 2007 15:01 |
| Brzi ili? | mcbee | Off Topic Discussion | 1 | 15. svibanj 2007 16:23 |
| Thread Tools | |
| |