kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Gyors induló

Reply

Téma eszközök
Old Május 27 2007, 15:03
Csoport tagja

Default Gyors induló

Én vagyok az új fórum és matat én végig ........ Tud valami mondani, hogy jutok én laptop, hogy gyorsabb. Van néhány kis ikon körülbelül 12 alján a képernyőt, hogy én is törölni, de visszajön az induló lassul le. Tudom, ezek a rövid darabok. Bármilyen javaslatot, kérem!
Old Május 27 2007, 15:07
Administrator Group

Default Gyors induló

Említette mielőtt Norton.

Norton jól ismert, hogy nagyon nehéz a víruskereső szoftvert, és azt ajánlotta, hogy távolítsa el azt, és használni egy alternatívát.

Is megy, hogy a Letöltések rovatban kattintva letölti a navigációs bar a képernyő felső részén, és letölthető Spybot, tisztítsa meg a számítógépet, és indítsa újra visszajön.

Dave.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 27. május 2007, 15:09
Csoport tagja

Default Gyors induló

OK, de megpróbáltam ... különböző szoftverek letapogatja mondani, hogy van egy csomó probs majd akarom megvenni! Spybot van ilyen
Old Május 27 2007, 15:11
Administrator Group

Default Gyors induló

Csak mondd meg, hogy az emberek a dolgok, hogy a munka, a Spybot ingyenes, és a legjobb kémprogram-eltávolító kapható.
Old Május 27 2007, 15:12
Csoport tagja

Default Gyors induló

Köszönöm ..... Mit tudsz Adware
Old Május 27 2007, 15:15
Administrator Group

Default Gyors induló

Idézet:
Originally Posted by ferrari1 View Post
Köszönöm ..... Mit tudsz Adware
Ez nem egy rossz termék, a második sor után Spybot.
Old Május 27 2007, 15:21
Csoport tagja

Default Gyors induló

köszönhetően megpróbálja Spybot
Old Május 27 2007, 16:13
Administrator Group

Default Gyors induló

Spybot nem kínálnak fizetett változat így isten tudja, honnan is felkérték, hogy vásárolják meg a termék, nem eladni a termékeket szabad.

Ők a tutorial, hogy hogyan használják a szoftver itt> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Próbáld meg azt követő.
Old Május 27 2007, 16:34
Csoport tagja

Default Gyors induló

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Spybot nem kínálnak fizetett változat így isten tudja, honnan is felkérték, hogy vásárolják meg a termék, nem eladni a termékeket szabad.

Ők a tutorial, hogy hogyan használják a szoftver itt> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Próbáld meg azt követő.
Felvettem a kapcsolatot a letöltése és telepítése ....... azt vizsgálva, akkor azt mondta szükség más version.I megpróbálja és másolás és beillesztés
Old Május 27 2007, 16:39
Administrator Group

Default Gyors induló

Ez lehetetlen, hogy nem kínálnak a fizetett változat.

Kövesse a bemutató.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Milyen gyorsan raid? thingie2 Drives & Removable Media 2 23. április 2008 15:20
Need gyors merevlemez a RAID thingie2 Drives & Removable Media 20 16. február 2008 01:44
Need nagyon gyors válasz túlfűtést! Eltocliousus Általános fémáru Chat 8 20. január 2008 10:17
SLI és gyors memória TheDoc Processzorok, alaplapok és RAM 3 25. december 2007 15:01
Gyors vagy? mcbee Off Topic Discussion 1 15. május 2007 16:23
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.