![]() |
|
| |||
| |||
| אני חדש בפורום fumbling וכן את דרכי דרך ........ כמה אפשר לומר לי איך להגיע הנייד שלי כדי להתחיל מהר יותר. יש לי כמה מיני סמלים בערך 12 בחלק התחתון של המסך, כי אני יכול למחוק אבל תחזור על הפעלה להאט אותו. אני realise הם מייצגים חתכים קצר. כל הצעה בבקשה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לפני שציינת יש לך את Norton.
Norton היא ידועה מאוד על היותך בדרישה תוכנות אנטי מומלץ להסיר אותה ולהשתמש חלופי. כמו כן, עבור ל-מוריד את הסעיף על ידי לחיצה על הורדות על סרגל הניווט בחלקו העליון של המסך ולהוריד spybot, לנקות את המחשב, אתחול מחדש ולחזור. דייב. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| אבל בסדר, ניסיתי שונים ... התוכנה סורקת לספר לך כי יש המון probs אז אתה רוצה לקנות! האם זה כמו spybot |
|
| |||
| |||
| אנחנו רק להגיד לאנשים לעשות דברים שפועלים, spybot היא בחינם, הוא הטוב ביותר הזמין כיום remover ריגול. |
|
| |||
| |||
| תודה ..... מה אתה יודע על Adware |
|
| |||
| |||
| זה לא מוצר רע, השני בתור אחרי spybot. |
|
| |||
| |||
| תודה ינסה spybot |
|
| |||
| |||
| Spybot אינם מציעים גרסת שילם אז אלוהים יודע איך אתה עתה ביקש לקנות את המוצר, הם לא מוכרים כל המוצרים הם ללא תשלום. הם מציעים הדרכה על אופן השימוש בתוכנה שלהם כאן> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html נסה את הבאים. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| זה בלתי אפשרי, הם לא מציעים את הגרסה שילם. עקוב אחר הדרכה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כמה מהר הוא RAID? | thingie2 | כוננים & נשלפת | 2 | 23 אפריל 2008 15:20 |
| צריך מהר Harddrive עבור RAID | thingie2 | כוננים & נשלפת | 20 | 16th פברואר 2008 01:44 |
| צריך תגובה מהירה מאוד, overheating! | Eltocliousus | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 20 ינואר 2008 10:17 |
| SLI ומהירה זיכרון | TheDoc | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | ה -25 בחודש דצמבר 2007 15:01 |
| או מהיר? | mcbee | דיון Off topic | 1 | ה -15 במאי 2007 16:23 |
| שרשרת כלים | |
| |