mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Greitas pradėti

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 27, 2007, 15:03
Narys

Default Greitas pradėti

Esu naujas forumas ir fumbling mano kelią ........ Ar kai man papasakoti, kaip gauti mano nešiojamas pradėti greičiau. Aš kai mini piktogramas apie 12 metu ekrano apačioje, kad galiu ištrinti, bet grįžti į pradžios iki lėtėja žemyn. Suprantu, kad jie atstovauja trumpas gabalams. Any suggestions please!
Old Gegužė 27, 2007, 15:07
Administrator Grupė

Default Greitas pradėti

Jūs paminėjote prieš turite Norton.

Norton yra gerai žinomas už tai, kad labai reikliai antivirusinę programinę įrangą, todėl rekomenduojama jį pašalinti ir naudoti alternatyvų.

Taip pat pereiti iki parsisiųsti skyriuje parsisiųsti paspaudę ant navigacijos juostoje ekrano Download Spybot viršuje, švarus kompiuteris, perkraukite kompiuterį ir grįžti.

Dave.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gegužė 27, 2007, 15:09
Narys

Default Greitas pradėti

Gerai, bet aš išbandžiau įvairių ... programinės įrangos, kuri nuskaito tau yra krovinių probs tada noriu nusipirkti! Ar Spybot like this
Old Gegužė 27, 2007, 15:11
Administrator Grupė

Default Greitas pradėti

Mes tik pasakyti, kad žmonės darytų tai, kas, Spybot yra nemokama ir yra geriausias Spyware Remover šiandien.
Old Gegužė 27, 2007, 15:12
Narys

Default Greitas pradėti

Ačiū ..... Ką žinote apie Adware
Old Gegužė 27, 2007, 15:15
Administrator Grupė

Default Greitas pradėti

Citata:
Originally Posted by ferrari1 View Post
Ačiū ..... Ką žinote apie Adware
Tai nėra blogas produktas, antroji eilutė po Spybot.
Old Gegužė 27, 2007, 15:21
Narys

Default Greitas pradėti

Ačiū bandys Spybot
Old Gegužė 27, 2007, 16:13
Administrator Grupė

Default Greitas pradėti

Spybot neteikiame mokamą versiją, kad Dievas žino, kaip esate prašomi įsigyti jų produktą, jie neparduoda produktų, bet jie yra laisvi.

Jie siūlo, kaip naudoti programinę įrangą čia Tutorial> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Pabandykite po to.
Old Gegužė 27, 2007, 16:34
Narys

Default Greitas pradėti

Citata:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Spybot neteikiame mokamą versiją, kad Dievas žino, kaip esate prašomi įsigyti jų produktą, jie neparduoda produktų, bet jie yra laisvi.

Jie siūlo, kaip naudoti programinę įrangą čia Tutorial> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Pabandykite po to.
Paėmiau savo nuorodą, atsisiųskite ir įdiekite jį nuskaityti ....... tada sako reikia kitų version.I bandys nukopijuoti ir įklijuoti
Old Gegužė 27, 2007, 16:39
Administrator Grupė

Default Greitas pradėti

Tai neįmanoma, jie nesuteikia mokama versija.

Sekite pamoka.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kaip greitai yra RAID? thingie2 Drives & Removable Media 2 Balandis 23, 2008 15:20
Reikia greitai diską už RAID thingie2 Drives & Removable Media 20 16 vasaris 2008 01:44
Reikia labai greito atsakymo, perkaitimas! Eltocliousus General Hardware Chat 8 20 sausis 2008 10:17
SLI ir Fast Memory TheDoc CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 25 gruodis 2007 15:01
Naudingos arba? McBee Off Topic Discussion 1 Gegužė 15, 2007 16:23
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.