![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Esu naujas forumas ir fumbling mano kelią ........ Ar kai man papasakoti, kaip gauti mano nešiojamas pradėti greičiau. Aš kai mini piktogramas apie 12 metu ekrano apačioje, kad galiu ištrinti, bet grįžti į pradžios iki lėtėja žemyn. Suprantu, kad jie atstovauja trumpas gabalams. Any suggestions please! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs paminėjote prieš turite Norton.
Norton yra gerai žinomas už tai, kad labai reikliai antivirusinę programinę įrangą, todėl rekomenduojama jį pašalinti ir naudoti alternatyvų. Taip pat pereiti iki parsisiųsti skyriuje parsisiųsti paspaudę ant navigacijos juostoje ekrano Download Spybot viršuje, švarus kompiuteris, perkraukite kompiuterį ir grįžti. Dave. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Gerai, bet aš išbandžiau įvairių ... programinės įrangos, kuri nuskaito tau yra krovinių probs tada noriu nusipirkti! Ar Spybot like this |
|
| |||
| |||
| Mes tik pasakyti, kad žmonės darytų tai, kas, Spybot yra nemokama ir yra geriausias Spyware Remover šiandien. |
|
| |||
| |||
| Ačiū ..... Ką žinote apie Adware |
|
| |||
| |||
| Tai nėra blogas produktas, antroji eilutė po Spybot. |
|
| |||
| |||
| Ačiū bandys Spybot |
|
| |||
| |||
| Spybot neteikiame mokamą versiją, kad Dievas žino, kaip esate prašomi įsigyti jų produktą, jie neparduoda produktų, bet jie yra laisvi. Jie siūlo, kaip naudoti programinę įrangą čia Tutorial> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html Pabandykite po to. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Tai neįmanoma, jie nesuteikia mokama versija. Sekite pamoka. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip greitai yra RAID? | thingie2 | Drives & Removable Media | 2 | Balandis 23, 2008 15:20 |
| Reikia greitai diską už RAID | thingie2 | Drives & Removable Media | 20 | 16 vasaris 2008 01:44 |
| Reikia labai greito atsakymo, perkaitimas! | Eltocliousus | General Hardware Chat | 8 | 20 sausis 2008 10:17 |
| SLI ir Fast Memory | TheDoc | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 25 gruodis 2007 15:01 |
| Naudingos arba? | McBee | Off Topic Discussion | 1 | Gegužė 15, 2007 16:23 |
| Temos įrankiai | |
| |