mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Fast uzsākšanai

Reply

Thread Tools
Old Maijs 27, 2007, 15:03
Loceklis

Default Fast uzsākšanai

Es esmu jauns, lai forumā un fumbling manu ceļu cauri ........ Vai daži man pastāstīt, kā saņemt savu klēpjdatoru sākt ātrāk. Man, lūdzu, mini ikonas apmēram 12 pie apakšā ekrāns, ka es varu izdzēst bet atgriezties uz sākuma kavē to. Es saprotu, tie ir īstermiņa samazināšanu. Any suggestions please!
Old Maijs 27, 2007, 15:07
Administrator Group

Default Fast uzsākšanai

Jūs minējāt, pirms esat Norton.

Norton ir labi zināms ir ļoti prasīga pretvīrusu programmatūru un ieteicams atinstalēt un izmantot alternatīvu.

Arī go-to downloads sadaļā, noklikšķinot lejupielādes navigācijas josla ekrāna augšā un lejupielādēt Spybot, tīru PC, reboot un atgriezties.

Dave.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Maijs 27, 2007, 15:09
Loceklis

Default Fast uzsākšanai

ok, bet esmu mēģinājis dažādi ... programmatūra, kas skenē jums ir slodzes probs, tad vēlamies, lai jūs nopirkt! Vai Spybot līdzīgs šim
Old Maijs 27, 2007, 15:11
Administrator Group

Default Fast uzsākšanai

Mēs tikai pateikt cilvēkus darīt lietas, darba, Spybot ir bezmaksas un tā ir labākais spiegprogrammatūra noņemšanas pieejams jau šodien.
Old Maijs 27, 2007, 15:12
Loceklis

Default Fast uzsākšanai

Paldies ..... Ko tu zini par AdWare
Old Maijs 27, 2007, 15:15
Administrator Group

Default Fast uzsākšanai

Quote:
Originally Posted by ferrari1 View Post
Paldies ..... Ko tu zini par AdWare
Tas nav slikts produkts, otrā rindā aiz Spybot.
Old Maijs 27, 2007, 15:21
Loceklis

Default Fast uzsākšanai

thanks mēģinās Spybot
Old Maijs 27, 2007, 16:13
Administrator Group

Default Fast uzsākšanai

Spybot nepiedāvā samaksājis versiju, lai Dievs zina, kā Jūs tiekat aicināti iegādāties šo produktu, tie pārdod visus produktus, tie ir bezmaksas.

Tie piedāvā apmācība, kā izmantot savas programmas šeit> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Mēģiniet pēc.
Old Maijs 27, 2007, 16:34
Loceklis

Default Fast uzsākšanai

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Spybot nepiedāvā samaksājis versiju, lai Dievs zina, kā Jūs tiekat aicināti iegādāties šo produktu, tie pārdod visus produktus, tie ir bezmaksas.

Tie piedāvā apmācība, kā izmantot savas programmas šeit> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Mēģiniet pēc.
Es paņēmu tavu saiti lejupielādēt un instalēt ....... tā skenēšanas pēc tam, ka nepieciešami citi version.I mēģinās un kopēt un ielīmēt
Old Maijs 27, 2007, 16:39
Administrator Group

Default Fast uzsākšanai

Tas ir iespējams, tās nepiedāvā samaksājis versiju.

Follow pamācību.
Reply

Register

Bookmarks