![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu jauns, lai forumā un fumbling manu ceļu cauri ........ Vai daži man pastāstīt, kā saņemt savu klēpjdatoru sākt ātrāk. Man, lūdzu, mini ikonas apmēram 12 pie apakšā ekrāns, ka es varu izdzēst bet atgriezties uz sākuma kavē to. Es saprotu, tie ir īstermiņa samazināšanu. Any suggestions please! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs minējāt, pirms esat Norton.
Norton ir labi zināms ir ļoti prasīga pretvīrusu programmatūru un ieteicams atinstalēt un izmantot alternatīvu. Arī go-to downloads sadaļā, noklikšķinot lejupielādes navigācijas josla ekrāna augšā un lejupielādēt Spybot, tīru PC, reboot un atgriezties. Dave. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ok, bet esmu mēģinājis dažādi ... programmatūra, kas skenē jums ir slodzes probs, tad vēlamies, lai jūs nopirkt! Vai Spybot līdzīgs šim |
|
| |||
| |||
| Mēs tikai pateikt cilvēkus darīt lietas, darba, Spybot ir bezmaksas un tā ir labākais spiegprogrammatūra noņemšanas pieejams jau šodien. |
|
| |||
| |||
| Paldies ..... Ko tu zini par AdWare |
|
| |||
| |||
| Tas nav slikts produkts, otrā rindā aiz Spybot. |
|
| |||
| |||
| thanks mēģinās Spybot |
|
| |||
| |||
| Spybot nepiedāvā samaksājis versiju, lai Dievs zina, kā Jūs tiekat aicināti iegādāties šo produktu, tie pārdod visus produktus, tie ir bezmaksas. Tie piedāvā apmācība, kā izmantot savas programmas šeit> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html Mēģiniet pēc. |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| Tas ir iespējams, tās nepiedāvā samaksājis versiju. Follow pamācību. |
![]() |
|
| Bookmarks |