![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Jestem nowy na forum i fumbling mój sposób poprzez ........ Czy niektóre powiedz mi, jak dostać mój laptop, aby rozpocząć szybciej. Mam kilka mini ikony około 12 na dole ekranu, które można usunąć, ale wróci na spowolnienie uruchamiania go. Zdaję sobie stanowią one skróty. Wszelkie sugestie proszę!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ty masz już wcześniej wspomniano Norton.
Norton jest znany jako bardzo wymagające oprogramowania antywirusowego i zaleca się, aby go odinstalować i zastosowanie alternatywnego. Również przejść do pobrania w sekcji pliki do pobrania, klikając na pasku nawigacyjnym u góry ekranu i pobrać Spybot, czyszczenia komputera, reboot i wracać. Dave. My System: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
ok, ale ja próbowałem różnych ... oprogramowania, które skanuje powiedzieć istnieje wiele probs potem ty chcesz kupić! Czy Spybot tak
|
|
|
|||
|
|||
|
Mamy tylko powiedzieć ludzie robią rzeczy, których praca, Spybot jest bezpłatna i jest najlepszym spyware spedytor dostępne już dziś.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki ..... Co wiesz o Adware
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie jest to zły produkt, drugi w linii po Spybot.
|
|
|
|||
|
|||
|
dzięki spróbuje Spybot
|
|
|
|||
|
|||
|
Spybot nie oferują płatną wersję tak bóg wie jak są zadawane do zakupu ich produktu, nie sprzedawać żadnych produktów, które są bezpłatne.
Oferują one samouczek o sposobach korzystania z ich oprogramowania tutaj> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html Spróbuj po. |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
To niemożliwe, nie oferują płatną wersję.
Postępuj zgodnie z samouczkiem. |