![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som na nové fórum a tápanie si cestu cez ........ Môžete mi povedať, niektorí, ako sa dostať má laptop začať rýchlejšie. Mám nejaké mini ikony, asi 12 v dolnej časti obrazovky, ktoré môžem odstrániť, ale vrátiť na začiatok spomaľovania hore dole. Uvedomujem si, že predstavujú krátke strihy. Any suggestions please! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spomenuli ste sa predtým, ako ste Norton.
Norton je dobre známy pre bytia veľmi náročný antivírusový softvér a odporúča sa odinštalovať a používať alternatívne. Tiež ísť-na v sekcii Na stiahnutie kliknutím na stiahnutie na navigačnej lište v hornej časti obrazovky a stiahnuť Spybot, čistý počítač, znovuzrodenie a vráť sa. Dave. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ok, ale ja som sa snažil rôzne ... softvér, ktorý skenuje povedať, že je spousta probs potom vás chcú kúpiť! je spybot takhle |
|
| |||
| |||
| Sme len povedať ľuďom robiť veci, ktoré fungujú, spybot je zadarmo a je najlepšie spyware Odrezávač sú dnes k dispozícii. |
|
| |||
| |||
| Vďaka ..... Čo viete o adware |
|
| |||
| |||
| To nie je zlý produkt, druhý v línii po spybot. |
|
| |||
| |||
| Vďaka pokúsim spybot |
|
| |||
| |||
| Spybot neponúkajú platenej verzie, takže boh vie, ako si bol požiadaný, aby ich produkt zakúpiť, nebudú predávať žiadne výrobky, ktoré sú zadarmo. Ponúkajú návod, ako používať ich softvéru tu> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html Skúste po. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| To je možné, že neponúkajú platenej verzii. Postupujte tutorial. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako rýchlo sa raid? | thingie2 | Drives & Removable Media | 2 | 23. apríla 2008 15:20 |
| Potrebujete rýchlo pevný disk pre RAID | thingie2 | Drives & Removable Media | 20 | 16. február 2008 01:44 |
| Potreba veľmi rýchle odpovede, prehriatia! | Eltocliousus | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 20 január 2008 10:17 |
| SLI a Fast Memory | TheDoc | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 25. decembra 2007 15:01 |
| Priama, alebo? | mcbee | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 15. mája 2007 16:23 |
| Thread Tools | |
| |