![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам нови на форум и саплитања мој пут кроз ........ Да ли ми неко рећи како да мој лаптоп за почетак брже. Имам неке мини-око 12 икона на дну екрана да могу избрисати, али се врати на почетни успорило је. Ја схватају они представљају кратке резове. Било сугестије молим! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поменули сте пре него што сте Нортон.
Нортон је познат као веома захтеван антивирусног софтвера и препоручено је да га деинсталирати и користити алтернативу. Иду-на секцији доунлоад доунлоад кликом на траци за навигацију на врху екрана и преузимање Спыбот, чист рачунар, и рестарта се врати. Даве. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Ок, али сам покушао разне ... софтвер који скенира ти онда постоје хрпе пробс желите да купите Да ли је Спыбот овако! |
|
| |||
| |||
| Ми само рећи да раде ствари које раде, Спыбот је бесплатан и најбољи је за уклањање спыуаре-данас на располагању. |
|
| |||
| |||
| Хвала ..... Шта знате о Адуаре |
|
| |||
| |||
| Није лош производ, други ред после Спыбот. |
|
| |||
| |||
| Тханкс ће покушати Спыбот |
|
| |||
| |||
| Спыбот-не нуде плаћени верзију па Бог зна колико сте се питали да купе њихов производ, не продајемо све производе које су бесплатне. Они нуде туториал о томе како се овде користе њихов софтвер> хттп://ууу.сафер-нетуоркинг.орг/ен/туториал/индекс.хтмл Покушајте да следеће. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| То је немогуће, они не нуде плаћени верзију. Следите упутство. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Колико је брз напад? | тхингие2 | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 23 април 2008 15:20 |
| Потреба за брзим харддриве РАИД | тхингие2 | Дривес & Измјењиви медији | 20 | 16 фебруар 2008 01:44 |
| Требате јако брз одговор, прегрејавања! | Елтоцлиоусус | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 20 јануар 2008 10:17 |
| Сли и Фаст Меморы | ТхеДоц | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 25 децембар 2007 15:01 |
| Брзи или? | мцбее | Офф Топиц Дисцуссион | 1 | 15 мај 2007 16:23 |
| Тхреад Тоолс | |
| |