az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Hızlı başlangıç

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2007, 15:03 27.
Üye Grubu

Default Hızlı başlangıç

Ben forumun yeni ve ........ bazı nasıl dizüstü bilgisayar almak için daha hızlı başlatmak için söyleyebilir misiniz bana beceriksiz. Ben ekranın altında bu silebilirsiniz ama geri yavaşlatan kurmak hadi 12 hakkında bazı küçük simgeler var. Sanırım kısa kesintiler temsil gerçekleştirmek. Herhangi bir öneri lütfen!
Old Mayıs 2007, 15:07 27.
Yönetici Grubu

Default Hızlı başlangıç

Önce kuzey varsa bahsettiniz.

Norton bir çok talep antivirüs yazılımı olan ve bilinen bu kaldırmak ve alternatif kullanmanız önerilir.

Ayrıca gidin ve yükleme bölümüne Gezinme çubuğunda ekran ve download Spybot üst indirme tıklayarak, PC, yeniden başlatın ve tekrar gelip temiz.

Dave.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Mayıs 2007, 15:09 27.
Üye Grubu

Default Hızlı başlangıç

tamam ama çeşitli ... yazılım taramaları var probs ve yükler sonra size söylemek denedi sen satın almak istiyorum! böyle Spybot mı
Old Mayıs 2007, 15:11 27.
Yönetici Grubu

Default Hızlı başlangıç

Biz tek şey çalışan, Spybot ücretsizdir yapmak söylersiniz ve en iyi casus yazılım çıkarıcı bugün kullanılabilir.
Old Mayıs 2007, 15:12 27.
Üye Grubu

Default Hızlı başlangıç

Teşekkürler ..... Ne hakkında Adware biliyorum
Old Mayıs 2007, 15:15 27.
Yönetici Grubu

Default Hızlı başlangıç

Alıntı:
Originally Posted by ferrari1 View Post
Teşekkürler ..... Ne hakkında Adware biliyorum
Bu Spybot sonra kötü bir ürün, satır ikinci değil.
Old Mayıs 2007, 15:21 27.
Üye Grubu

Default Hızlı başlangıç

teşekkür Spybot çalışacağız
Old Mayıs 2007, 16:13 27.
Yönetici Grubu

Default Hızlı başlangıç

Spybot Tanrı nasıl ürün satın almak isteniyor, bunlar ücretsiz tüm ürünler satmıyorsanız bilen bir ücretli versiyonunu sunmuyoruz.

Onlar nasıl burada yazılım kullanımı ile ilgili bir kaynak sunar> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Aşağıdaki dene.
Old Mayıs 2007, 16:34 27.
Üye Grubu

Default Hızlı başlangıç

Alıntı:
Originally Posted by Dave Hibrid View Post
Spybot Tanrı nasıl ürün satın almak isteniyor, bunlar ücretsiz tüm ürünler satmıyorsanız bilen bir ücretli versiyonunu sunmuyoruz.

Onlar nasıl burada yazılım kullanımı ile ilgili bir kaynak sunar> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Aşağıdaki dene.
Ben indirmek için linki aldım ve install ....... o deneyin ve kopyala yapıştır diğer version.I gerekli söyledi taranan
Old Mayıs 2007, 16:39 27.
Yönetici Grubu

Default Hızlı başlangıç

Yani, onlar DON'T ücretli versiyonu mevcut imkansız.

Öğreticiyi izleyin.
Reply

Register

Bookmarks