![]() |
|
| |||
| |||
| Ben forumun yeni ve ........ bazı nasıl dizüstü bilgisayar almak için daha hızlı başlatmak için söyleyebilir misiniz bana beceriksiz. Ben ekranın altında bu silebilirsiniz ama geri yavaşlatan kurmak hadi 12 hakkında bazı küçük simgeler var. Sanırım kısa kesintiler temsil gerçekleştirmek. Herhangi bir öneri lütfen! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Önce kuzey varsa bahsettiniz.
Norton bir çok talep antivirüs yazılımı olan ve bilinen bu kaldırmak ve alternatif kullanmanız önerilir. Ayrıca gidin ve yükleme bölümüne Gezinme çubuğunda ekran ve download Spybot üst indirme tıklayarak, PC, yeniden başlatın ve tekrar gelip temiz. Dave. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| tamam ama çeşitli ... yazılım taramaları var probs ve yükler sonra size söylemek denedi sen satın almak istiyorum! böyle Spybot mı |
|
| |||
| |||
| Biz tek şey çalışan, Spybot ücretsizdir yapmak söylersiniz ve en iyi casus yazılım çıkarıcı bugün kullanılabilir. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler ..... Ne hakkında Adware biliyorum |
|
| |||
| |||
| Bu Spybot sonra kötü bir ürün, satır ikinci değil. |
|
| |||
| |||
| teşekkür Spybot çalışacağız |
|
| |||
| |||
| Spybot Tanrı nasıl ürün satın almak isteniyor, bunlar ücretsiz tüm ürünler satmıyorsanız bilen bir ücretli versiyonunu sunmuyoruz. Onlar nasıl burada yazılım kullanımı ile ilgili bir kaynak sunar> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html Aşağıdaki dene. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| |||
| |||
| Yani, onlar DON'T ücretli versiyonu mevcut imkansız. Öğreticiyi izleyin. |
![]() |
|
| Bookmarks |