менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Швидкий запуск

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 травня 2007, 15:03
Член групи

Default Швидкий запуск

Я новачок у форумі і нащупувати дорогу через деякий ........ Можу сказати мені, як отримати мій ноутбук, щоб почати швидше. У мене є кілька міні близько 12 іконок у нижній частині екрана, які можна видалити, але повернутися на запуск сповільнюючи його. Я розумію, вони представляють коротких шляхів. Будь-які пропозиції, будь ласка!
Old 27 травня 2007, 15:07
Адміністратор групи

Default Швидкий запуск

Ви згадали, перш ніж ви Нортон.

Нортон добре відомо, за те, що дуже вимогливим антивірусне програмне забезпечення і рекомендується видалити його і використовувати альтернативу.

Крім того, Go-в розділі завантажень на завантаження, натиснувши на навігаційній панелі у верхній частині екрана і завантажити Spybot, чистий ПК, перезавантаження і повернутися назад.

Дейв.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 27 травня 2007, 15:09
Член групи

Default Швидкий запуск

ОК, але я старався ... різним програмним забезпеченням, який сканує вам є навантажень Probs потім ви хочете купити! Чи Spybot, як це
Old 27 травня 2007, 15:11
Адміністратор групи

Default Швидкий запуск

Ми тільки розповісти людям робити речі, які працюють, Spybot є вільним і кращим Spyware Remover, доступних сьогодні.
Old 27 травня 2007, 15:12
Член групи

Default Швидкий запуск

Спасибо ..... Що ви знаєте про ADWARE
Old 27 травня 2007, 15:15
Адміністратор групи

Default Швидкий запуск

Цитата:
Спочатку Написав ferrari1 View Post
Спасибо ..... Що ви знаєте про ADWARE
Це не поганий продукт, другий в лінії після Spybot.
Old 27 травня 2007, 15:21
Член групи

Default Швидкий запуск

Завдяки постараємося Spybot
Old 27 травня 2007, 16:13
Адміністратор групи

Default Швидкий запуск

Spybot не пропонують платну версію Тому Бог знає, як ви просите, щоб купувати їх продукцію, вони не продаємо продукти, які є безкоштовними.

Вони пропонують підручник про те, щоб використовувати їх програмне забезпечення тут> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Спробуйте наступне, що.
Old 27 травня 2007, 16:34
Член групи

Default Швидкий запуск

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Spybot не пропонують платну версію Тому Бог знає, як ви просите, щоб купувати їх продукцію, вони не продаємо продукти, які є безкоштовними.

Вони пропонують підручник про те, щоб використовувати їх програмне забезпечення тут> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html

Спробуйте наступне, що.
Я взяла ваше посилання для завантаження й установки ....... її сканування потім сказав необхідні інші version.I спробують скопіювати і вставити
Old 27 травня 2007, 16:39
Адміністратор групи

Default Швидкий запуск

Це неможливо, вони не пропонують платну версію.

Дотримуйтесь підручника.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.