![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я новачок у форумі і нащупувати дорогу через деякий ........ Можу сказати мені, як отримати мій ноутбук, щоб почати швидше. У мене є кілька міні близько 12 іконок у нижній частині екрана, які можна видалити, але повернутися на запуск сповільнюючи його. Я розумію, вони представляють коротких шляхів. Будь-які пропозиції, будь ласка! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви згадали, перш ніж ви Нортон.
Нортон добре відомо, за те, що дуже вимогливим антивірусне програмне забезпечення і рекомендується видалити його і використовувати альтернативу. Крім того, Go-в розділі завантажень на завантаження, натиснувши на навігаційній панелі у верхній частині екрана і завантажити Spybot, чистий ПК, перезавантаження і повернутися назад. Дейв. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ОК, але я старався ... різним програмним забезпеченням, який сканує вам є навантажень Probs потім ви хочете купити! Чи Spybot, як це |
|
| |||
| |||
| Ми тільки розповісти людям робити речі, які працюють, Spybot є вільним і кращим Spyware Remover, доступних сьогодні. |
|
| |||
| |||
| Спасибо ..... Що ви знаєте про ADWARE |
|
| |||
| |||
| Це не поганий продукт, другий в лінії після Spybot. |
|
| |||
| |||
| Завдяки постараємося Spybot |
|
| |||
| |||
| Spybot не пропонують платну версію Тому Бог знає, як ви просите, щоб купувати їх продукцію, вони не продаємо продукти, які є безкоштовними. Вони пропонують підручник про те, щоб використовувати їх програмне забезпечення тут> http://www.safer-networking.org/en/tutorial/index.html Спробуйте наступне, що. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Це неможливо, вони не пропонують платну версію. Дотримуйтесь підручника. |