![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Какъв е вашият любим срещу вируса на тази, която има за употреба години и защо тя е вашата любима. Мое се случва да се avast само requment бе reqestrastion но пълен свободен. много ниска resources.unlike север на resouce свиня. |
|
| |||
| |||
| Ползвам AVG свободен hasn't нека ме yrt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast за мен, въпреки че имам тичам AVG.
| |||
| |||
| Имах Север Ulilities 2003 Никога не съм имал проблеми с нея, докато не дойде да я деинсталирате |
|
| |||
| |||
| използване Ср тук е безплатно и върши работа сравнително добре. Аз също като си зловреден софтуер ап, затова си помислих, може и да двете заедно. И като wolfey и BM, започнал с север, докато тя нека 106k троянски в моята система за около 20 секунди. След като аз имам тази бъркотия се почистват, реши да направи 2 неща: научете повече за зловредния софтуер и дъмп север. :) V |
|
| |||
| |||
| avest винаги ще бъде най-добрият. АЗ имам използван Ср и avest cought много неща Ср dident. така ли да го никой не искал север. |
|
| |||
| |||
| Имах AVG, но разбрах, че тя dident място някои вируси и понякога го хваща вируси понякога, когато те не са Аз в момента използвате NOD32 |
|
| |||
| |||
| Имате AVG е да пуснете пълно сканиране всеки нощ. Също така употребата AVG Ant зловреден софтуер Adaware и Asquared че аз тичам редуващи се, когато съм на работа. използване Zone Alarm и хардуерна защитна стена. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast за мен.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avira анти вирус за мен, най-доброто, което са ползвали до този момент и аз се опитах най -
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Kaspersky Antivirus 2009 г., Eset NOD32 Antivirus, McAfee Virusscan Enterprise | runoades | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 3 Дек 2008 13:54 |
| Може ли някой Помощ ме Antivirus за Mac | GREGLOVE | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 28 ноември 2008 15:55 |
| NOD32 Antivirus | wyasser | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 25 Окт 2008 10:10 |
| AntiVirus XP 2008! | ParsleyAigh | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 53 | 3тият Sep 2008 16:28 |
| Best Antivirus | Влад | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 29 | 10 Окт 2007 12:47 |
| Нишка Инструменти | |
| |