![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jaký je váš oblíbený proti viru jedné jste použili pro roky a proč je váš oblíbený. dolu dojde k avast pouze requment byl reqestrastion ale kompletní zdarma. velmi nízké resources.unlike Norton je resouce vepř. |
|
| |||
| |||
| Používám AVG zdarma hasn't ať mě yrt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast pro mě, i když jsem spustit AVG.
| |||
| |||
| Musel jsem Norton Ulilities 2003 Nikdy jsem žádné problémy s ním, až se přišlo na to odinstalací |
|
| |||
| |||
| AVG zde použít, je to zdarma, a dělá práci dostatečně dobře. Také jsem rád jejich malware app, takže jsem mohl dobře vést dva dohromady. A jako wolfey a bm, začal s Norton dokud let 106k trojských do mého systému asi 20 sekund. Poté, co jsem dostal, že nepořádek vyčištěno, se rozhodli udělat 2 věci: dozvědět se více o malware a výpisem Norton. :) v. |
|
| |||
| |||
| avest bude vždy nejlepší. Mám AVG používá a avest cought hodně věcí AVG dident. tak jsem si ji nikdo rád Norton. |
|
| |||
| |||
| Já měl AVG, ale jsem si uvědomil, že některé viry dident místě a někdy je snímá viry někdy když nejsou I v současné době používají NOD32 |
|
| |||
| |||
| AVG mají nastaven na spuštění plného scan každou noc. Také použít AVG ant malware Adaware a Asquared že běhám střídavě, když jsem v práci. Oblast použití poplach a hardwarový firewall. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast pro mě.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avira proti viru pro mě nejlepší mám použit tak daleko a já se pokusili nejvíce