![]() |
|
| |||
| |||
| ποιο είναι το αγαπημένο σας αντι ιό τη μια έχετε χρησιμοποιήσει για χρόνια και γιατί είναι το αγαπημένο σας. δικό μου συμβαίνει να είναι avast μόνο requment ήταν η reqestrastion αλλά πλήρως ελεύθερη. πολύ χαμηλό resources.unlike norton το resouce γουρούνι. |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώ AVG ελεύθερη hasn't επιτρέψτε μου να καθορίζονται yrt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast για εμένα αν έχω φθάσει AVG.
| |||
| |||
| Είχα Norton Ulilities 2003 Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό, έως ότου ήρθε σε αυτή την απεγκατάσταση |
|
| |||
| |||
| avg χρήση εδώ, είναι δωρεάν και κάνει τη δουλειά αρκετά καλά. Μου αρέσει επίσης τους malware app, έτσι σκέφτηκα μπορεί επίσης διατηρούν τα δύο μαζί. Και όπως και wolfey bm, ξεκίνησε με norton μέχρι να αφήσουμε 106k trojans στο σύστημα μου σε περίπου 20 δευτερόλεπτα. Μετά πήρα το χάλι που καθαρίζεται, αποφάσισε να κάνει 2 πράγματα: μάθετε περισσότερα σχετικά με τα κακόβουλα προγράμματα, και χωματερή norton. :) v |
|
| |||
| |||
| avest θα είναι πάντα το καλύτερο. i avg έχουν χρησιμοποιηθεί και avest cought πολλά πράγματα avg dident. Γι 'αυτό κανείς δεν λαμβάνει σαν norton. |
|
| |||
| |||
| Είχα AVG αλλά συνειδητοποίησα ότι dident τόπου ορισμένων ιών και μερικές φορές γίνεται αναφορά ιών μερικές φορές, όταν δεν είναι Ι χρησιμοποιούν σήμερα NOD32 |
|
| |||
| |||
| Έχετε AVG που να εκτελέσετε μια πλήρη σάρωση κάθε βράδυ. Επίσης χρήση κακόβουλου λογισμικού AVG μυρμήγκι Adaware και Asquared που τρέχουν εναλλάξ όταν είμαι στη δουλειά. χρήση ζώνης συναγερμού και ένα τείχος προστασίας υλικού. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast για μένα.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avira κατά του ιού για μένα, το καλύτερο που έχω μέχρι στιγμής χρησιμοποιηθεί και έχω δοκιμάσει τα περισσότερα
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 3η Δεκ. 2008 13:54 |
| Κανένας από Help Me αντιμετώπισης για Mac | GREGLOVE | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 28 Νοε 2008 15:55 |
| NOD32 Antivirus | wyasser | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 2 | 25 Οκτ 2008 10:10 |
| AntiVirus XP 2008!!! | ParsleyAigh | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 53 | 3ο Σεπ 2008 16:28 |
| Best Antivirus | Vlad | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 29 | 10 Οκτ 2007 12:47 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |