![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Koja je Vaša omiljena protu-virus one koju su koristili za godina i zašto je to tvoj ljubimac. mina avast dogodi da se samo requment bila potpuna, ali reqestrastion besplatno. vrlo niska resources.unlike sjever je resouce svinja. |
|
| |||
| |||
| Koristim AVG slobodan hasn't let me down yrt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast za mene, iako sam pokrenuti AVG.
| |||
| |||
| Sam imao Norton Ulilities 2003 Nikada nisu imali bilo kakvih problema s njim sve dok nije došao u deinstaliranju ga |
|
| |||
| |||
| koristiti avg ovdje, to je besplatno i obavlja posao prilično dobro. Također sam kao i njihove štetne sadržaje app, pa sam shvatio svibanj kao i držati dva zajedno. I kao i BM wolfey počeo sa sjever do 106k trojans ga pustiti u moj sistem u oko 20 sekundi. Nakon što sam dobio taj nered čiąćena gore, odlučio učiniti 2 stvari: naučite više o štetne sadržaje, a dump sjever. :) v |
|
| |||
| |||
| avest će uvijek biti najbolji. Imam koristi avg i avest cought puno stvari avg dident. pa sam ga nitko poput sjever. |
|
| |||
| |||
| Imao sam AVG, ali sam shvatila da dident uočiti neke viruse, a ponekad ga pijucima se virusi ponekad kad nisu Ja trenutno koristite NOD32 |
|
| |||
| |||
| Imati AVG set to trčanje pun skandirati svake noći. Također koristiti AVG mrav Adaware i štetnih sadržaja Asquared da sam naizmjence izvoditi kada sam na poslu. korištenja zone alarm i hardverski firewall. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast za mene.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avira anti-virus za mene, najbolji sam se do sada i Pokušao sam najviše
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus, Virusscan McAfee Enterprise | runoades | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 3. prosinac 2008 13:54 |
| Može tko pomoć mene od Antivirus za Mac | GREGLOVE | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 28. studeni 2008 15:55 |
| NOD32 Antivirus | wyasser | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 25. listopad 2008 10:10 |
| XP AntiVirus 2008! | ParsleyAigh | Virus, Spyware i sigurnost | 53 | 3. rujna 2008 16:28 |
| Najbolji antivirusni | Vlad | Virus, Spyware i sigurnost | 29 | 10. listopad 2007 12:47 |
| Thread Tools | |
| |