![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Mi a kedvenc anti-vírus az egyik akkor használja évek óta, és miért ez a kedvenc. történik, az enyém is hagyd csak requment volt reqestrastion, de ingyenes. nagyon alacsony resources.unlike észak Resouce a disznó. |
|
| |||
| |||
| I use AVG ingyenes hasn't orromnál yrt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast nekem, bár már fut AVG.
| |||
| |||
| Már a Norton Ulilities 2003 Soha nem volt gond vele, amíg nem jött el uninstalling |
|
| |||
| |||
| használat avg itt, ez ingyenes, és ez a munka meglehetősen jól. Én is szeretnék a malware app, úgy gondoltam május is, hogy a kettő együtt. És mint wolfey és a BM, kezdődött észak-ig, hogy hagyta 106k trójaiak be a rendszer, mintegy 20 másodpercig. Miután megkapta a mess tisztították meg, úgy döntött, hogy 2 dolgot: Tudjon meg többet a rosszindulatú programok, és dump Norton. :) v |
|
| |||
| |||
| avest mindig a legjobb. Nekem van használt avg és avest cought sok cucc avg dident. Így aztán senki nem veszi be, mint a Norton. |
|
| |||
| |||
| AVG volna, de rájöttem, hogy néhány helyen dident vírusok és néha felveszi a vírusokat is, ha azok nem Én jelenleg NOD32 |
|
| |||
| |||
| AVG van beállítva, hogy fut a teljes vizsgálat minden este. Is használja AVG ant malware Adaware és Asquared hogy felváltva futtatni, ha én vagyok a munkában. Zone Alarm, és használja a hardveres tűzfalat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast nekem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avira anti-vírus nekem a legjobb, amit eddig is használt, és megpróbáltam a legtöbb
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset Nod32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 3. december 2008 13:54 |
| Ha valaki tud segítsen nekem A víruskereső Mac | GREGLOVE | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 28. november 2008 15:55 |
| NOD32 Antivirus | wyasser | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 25. október 2008 10:10 |
| AntiVirus XP 2008! | ParsleyAigh | Vírus, kémprogram és biztonság | 53 | 3. Szeptember 2008 16:28 |
| Legjobb Antivírus | Vlad | Vírus, kémprogram és biztonság | 29 | 10. október 2007 12:47 |
| Téma eszközök | |
| |