![]() |
|
| |||
| |||
| What is your Favorite אנטי וירוס אחד יש לך להשתמש במשך שנים ומדוע זה האהוב עליך. שלי יקרה avast להיות רק requment היה להשלים את reqestrastion אך ללא תשלום. נמוך מאוד resources.unlike Norton את resouce חזיר. |
|
| |||
| |||
| אני משתמש ממוצע חינם תן לי hasn't למטה yrt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast בשבילי למרות שאני חייב לרוץ ממוצע.
| |||
| |||
| יש לי את Norton Ulilities 2003 לא היו שום בעיות עם זה עד שזה הגיע בהסרת ההתקנה זה |
|
| |||
| |||
| ממוצע משתמשים כאן, זה בחינם, עושה את העבודה סביר טוב. אני גם אוהב את תוכנות זדוניות App, כך חשבתי גם עלול להשאיר את שני ביחד. בנוסף, כמו wolfey ו BM, התחיל עם Norton עד תן 106k trojans לתוך המערכת שלי בערך 20 שניות. אחרי שהגעתי כי ניקה את הבלגן, החלטתי לעשות 2 דברים: למידע נוסף בנושא תוכנה זדונית, Norton ו-dump. :) V |
|
| |||
| |||
| avest תמיד יהיה הטוב ביותר. יש לי בשימוש ממוצע avest ו cought הרבה דברים dident ממוצע. אז אני לוקח את זה אף אחד לא אוהב את Norton. |
|
| |||
| |||
| היה לי ממוצע אבל אני realised כי dident להתלכלך קצת וירוסים ולפעמים זה בוחרת למעלה וירוסים לפעמים כאשר הם אינם אני משתמש כרגע NOD32 |
|
| |||
| |||
| האם ממוצע בחר להפעיל סריקה מלאה בכל לילה. גם להשתמש ממוצע הנמלה malware Adaware ו Asquared שאני מפעיל לחלופין כאשר אני בעבודה. אזור אזעקה ו להשתמש בחומרת חומת אש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast בשבילי.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avira אנטי וירוס בשבילי, יש לי את הטוב ביותר עד כה השתמשו ו ניסיתי ביותר
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset אנטי וירוס NOD32, McAfee Virusscan Enterprise | runoades | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 3rd דצמבר 2008 13:54 |
| האם כל אחד עזרה לי אנטי עבור Mac | GREGLOVE | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | -28 נובמבר 2008 15:55 |
| אנטי וירוס NOD32 | wyasser | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | ה -25 בחודש אוקטובר 2008 10:10 |
| XP AntiVirus 2008! | ParsleyAigh | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 53 | 3 ספטמבר 2008 16:28 |
| אנטי וירוס הטוב ביותר | Vlad | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 29 | -10 אוקטובר 2007 12:47 |
| שרשרת כלים | |
| |