![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kokia yra jūsų mėgstamiausia antivirusinę vienas turite naudoti metų ir kodėl ji yra jūsų mėgstamiausia. mano atsiduria Avast tik requment buvo reqestrastion tačiau visiškai nemokama. labai žemas resources.unlike Norton resouce šernas. |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju AVG Free hasn't Let Me Down YRT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast man nors turiu paleisti AVG.
| |||
| |||
| Turėjau Norton Ulilities 2.003 Niekada neturėjo problemų su juo, kol jis atėjo pašalinkite jį |
|
| |||
| |||
| naudoti Vid čia nemokamai ir atlieka savo darbą gerai. Aš taip pat kaip ir jų kenkėjiška app, todėl aš raštuotas gali taip pat laikyti kartu. Ir kaip wolfey ir BM, pradėjo su Norton, kol ji tegul 106k Trojos arklys į mano sistema maždaug 20 sekundžių. Po I got that mess išvalytas, nusprendė padaryti 2 dalykus: Daugiau informacijos apie kenkėjiškų programų ir sąvartynas Norton. :) v |
|
| |||
| |||
| avest visada bus geriausias. aš naudoju avg ir avest cought daiktų aikštelė Vid dident. todėl aš jį ne vieną, kaip Norton. |
|
| |||
| |||
| Turėjau AVG, bet supratau, kad ji dident vietoje, kai kurie virusai ir kartais susitvarko virusai kartais, kai jos nėra Aš šiuo metu naudoja NOD32 |
|
| |||
| |||
| Ar AVG nustatyti paleisti visas skenavimo kiekvieną naktį. Naudoti AVG ant kenkėjiškų Adaware ir Asquared, kad galiu rodyti paeiliui, kai aš darbe. naudoti Zone Alarm ir aparatinė ugniasienė. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast man.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avira antivirusinę man geriausiai aš naudoju iki šiol, ir aš stengiausi labiausiai