![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ceea ce este dumneavoastră preferat de un anti-virus pe care le-aţi folosi de ani de zile şi de ce este preferata ta. a mea se întâmplă să fie stai numai requment a fost reqestrastion dar complet liber. foarte mici resources.unlike norton de resouce porc. |
|
| |||
| |||
| Eu folosesc AVG liber hasn't lasă-mă să-jos yrt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stai pentru mine, deşi am rulat AVG.
| |||
| |||
| Am avut Norton Ulilities 2003 N-am avut nici o problema cu el până când a venit să-l dezinstalarea |
|
| |||
| |||
| utilizare med aici, este gratuit şi funcţionează destul de bine şi de locuri de muncă. Am dori de asemenea lor app malware-ului, asa ca m-am gandit ca mai bine de doi ţine împreună. Şi ca wolfey şi BM, care a inceput cu Norton, până când acesta să 106k troieni în sistemul meu în aproximativ 20 de secunde. După ce am curăţat mizeria asta, a decis sa facem 2 lucruri: afla mai multe despre malware-ului, şi dump Norton. :) v |
|
| |||
| |||
| avest va fi întotdeauna cea mai bună. i-au folosit med şi avest cought o mulţime de lucruri dident med. aşa că nimeni nu ia-o ca Norton. |
|
| |||
| |||
| Am avut AVG, dar mi-am dat seama că unele virusuri dident la faţa locului şi, uneori, ea preia viruşi, uneori, atunci când acestea nu sunt Nu folosiţi NOD32 |
|
| |||
| |||
| AVG-au stabilit pentru a rula o scanare completă în fiecare noapte. Utiliza, de asemenea, AVG furnică malware Adaware şi Asquared care le-am rulat, alternativ, când sunt la locul de muncă. Zona de utilizare alarmă şi un paravan de protecţie hardware. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stai cu mine.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avira anti-virus pentru mine, cel mai bun am folosit până acum şi am încercat mai
|
| Marcaje |