![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Aký je váš obľúbený proti vírusu jednej ste použili pre roky a prečo je váš obľúbený.
bane dôjde k avast iba requment bol reqestrastion ale kompletnú zadarmo. veľmi nízke resources.unlike Norton je resouce brav. |
|
|
|||
|
|||
|
Používám AVG zadarmo
hasn't ať mě yrt |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Avast pre mňa, aj keď som spustiť AVG.
|
|||
|
|||
|
Musel som Norton Ulilities 2003
Nikdy som žiadne problémy s ním, až kým sa prišlo na to odinstalací |
|
|
|||
|
|||
|
AVG tu použiť, je to zdarma, a robí prácu dostatočne dobre. Tiež som rád ich malware app, takže som mohol dobre viesť dva dohromady.
A ako wolfey a bm, začal s Norton kým rokov 106k trójskych do môjho systému asi 20 sekúnd. Potom, čo som dostal, že neporiadok vyčistené, sa rozhodli urobiť 2 veci: dozvedieť sa viac o malware a výpisom Norton. :) v. |
|
|
|||
|
|||
|
Avesta bude vždy najlepšie. Mám AVG používa a Avesta cought veľa vecí AVG dident.
tak som si ju nikto rád Norton. |
|
|
|||
|
|||
|
Já mal AVG, ale som si uvedomil, že niektoré vírusy dident mieste a niekedy je sníma vírusy niekedy keď nie sú
I v súčasnej dobe používajú NOD32 |
|
|
|||
|
|||
|
AVG majú nastavený na spustenie plného scan každú noc. Tiež použiť AVG ant malware Adaware a Asquared že běhám striedavo, keď som v práci. Oblasť použitia poplach a hardvérový firewall.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Avast pre mňa.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Avira proti vírusu pre mňa najvýhodnejšie mám použiť tak ďaleko a já sa pokúsili najviac