![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Која је ваша омиљена проту-вирус оне коју су користили за година и зашто је то твој љубимац. мина аваст деси да се само рекумент била потпуна, али рекестрастион бесплатно. врло ниска ресоурцес.унлике север је ресоуце свиња. |
|
| |||
| |||
| Користим АВГ слободан хасн'т лет ме доун ырт |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аваст за мене, иако сам покренути АВГ.
| |||
| |||
| Сам имао Нортон Улилитиес 2003 Никада нису имали било каквих проблема са њим све док није дошао у деинсталирању га |
|
| |||
| |||
| користити авг овде, то је бесплатно и обавља посао прилично добро. Такође сам као и њихове штетне садржаје апп, па сам схватио мај као и држати два заједно. И као и БМ уолфеы почео са север до 106к тројанс га пустити у мој систем у око 20 секунди. Након што сам добио тај неред чиа̨ћена горе, одлучио да урадите 2 ствари: научите више о штетне садржаје, а думп север. :) в |
|
| |||
| |||
| авест ће увек бити најбољи. Имам користи авг и авест цоугхт пуно ствари авг дидент. па сам га нико попут север. |
|
| |||
| |||
| Имао сам АВГ, али сам схватила да дидент уочити неке вирусе, а понекад га пијући се вируси понекад кад нису Ја тренутно користите НОД32 |
|
| |||
| |||
| Имати АВГ сет да тече пуни помно сваке ноћи. Такође користите АВГ мрав АдАуаре и штетних садржаја Аскуаред да сам наизмјенично изводити када сам на послу. коришћења зоне аларм и хардверски фиреуалл. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аваст за мене.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Авира анти-вирус за мене, најбољи сам се до сада и Покушао сам највише
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Касперскы Антивирус 2009, Есет НОД32 Антивирус, МцАфее ВирусСцан Ентерприсе | руноадес | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 3 децембар 2008 13:54 |
| Може ко помоћ мене од Антивирус за Мац | ГРЕГЛОВЕ | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 28 новембар 2008 15:55 |
| НОД32 Антивирус | уыассер | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 25 октобар 2008 10:10 |
| КСП Антивирусни 2008! | ПарслеыАигх | Вирус, Спыуаре и безбедност | 53 | 3. септембра 2008 16:28 |
| Најбољи антивирусни | Владе | Вирус, Спыуаре и безбедност | 29 | 10 октобар 2007 12:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |