![]() |
|
|
|||
|
|||
|
En beğendiğiniz anti virüs bundan yıllarca ve kullanın nedenle favori olması.
benim için reqestrastion ama ücretsiz tam avast için sadece requment olur. çok düşük resources.unlike Norton ve resouce domuz. |
|
|
|||
|
|||
|
Serbest AVG kullanmak
aşağı yrt beni hasn't |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Avast benim için her ne kadar ben AVG çalıştırmak var.
|
|||
|
|||
|
Norton Ulilities 2003 vardı
Kadar bu kaldırma geldik Asla herhangi bir sorun vardı |
|
|
|||
|
|||
|
Burada ortalama kullanıyorsanız, ücretsiz ve makul iyi bir iş yapmaktadır. Onların kötü amaçlı yazılım uygulaması da gibi, ben de May de iki arada tutmak düşündüm.
Ve benim kadar sisteme yaklaşık 20 saniye 106k trojan'lar izin gibi wolfey ve BM, Norton başladı. Sonra bu karmaşa, temizlenmediği 2 şeyler yapmak için karar aldım: , kötü amaçlı yazılım hakkında daha fazla bilgi edinmek ve Norton dökümü. :) V |
|
|
|||
|
|||
|
avest her zaman en iyisi olacaktır. Ben ortalama kullanılan ve avest dident ortalama şeyler bir çok cought.
bu yüzden kimse Norton gibi götürün. |
|
|
|||
|
|||
|
Ben AVG vardı ama bu dident nokta bazı virüsler ve bazen alır gerçekleştirilen bazen virüsler zaman değil
Şu anda NOD32 kullanın |
|
|
|||
|
|||
|
Have AVG tam her gece tarama çalışması için ayarlayabilirsiniz. Ayrıca ben alternatif olarak ben çalışırken yaşıyorum çalıştırmak AVG karınca kötü amaçlı yazılım Adaware ve Asquared kullanın. Zone Alarm ve bir donanım güvenlik duvarı kullanın.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Avast benim için.
|
||||||||||||
|
||||||||||||