![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Який ваш улюблений вірус анти один у Вас є використання протягом багатьох років і чому це твій коханий. мої трапляється бути Avast тільки requment було reqestrastion але повне безкоштовне. Дуже низький resources.unlike Нортон Resouce свиней. |
|
| |||
| |||
| Я використовую AVG Free hasn't Let Me Down ЯРТ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast для мене, хоча я побіг AVG.
| |||
| |||
| Я Нортон Ulilities 2003 Ніколи не було ніяких проблем з ним, поки він прийшов, щоб видалити його |
|
| |||
| |||
| Ср використовувати тут безкоштовно і робить роботу досить добре. Я також як і їх шкідливі програми, тому я вирішив, може також тримати вдвох. І, як і wolfey Б.М., почалася з Нортон поки нехай 106K троянів у моїй системі приблизно 20 секунд. Після того як я отримав, що безлад очищення, вирішила зробити 2 речі: Додаткову інформацію про шкідливі програми, і звалища Нортон. :) V |
|
| |||
| |||
| АВЕСТА завжди буде кращим. Я використав середн і АВЕСТА селі багато речей dident Ср тому я вважати, ніхто не хотів Нортон. |
|
| |||
| |||
| Я AVG, але я зрозумів, що це місце dident деяких вірусів, а іноді бере віруси іноді, коли вони не В даний час я використовувати NOD32 |
|
| |||
| |||
| AVG чи встановити запустити повне сканування щоночі. Також за допомогою AVG Ant шкідливого Adaware і Asquared, що я працювати поперемінно, коли я на роботі. використання Zone Alarm і апаратним брандмауером. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast для мене.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avira Anti-Virus для мене, найкраще, що я використовував до цих пір, і я постарався найбільш