![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| P + A molim te, Koji firewall koristiti? Windows Defender ili Avira nagrada sigurnost svita vatrozid. Ja samo pitati jer sam čuo Avira vatrozida je malo slab. Nažalost o moj pravopis i hvala unaprijed za bilo kakvu pomoć. Shaun |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Zahvaljujući mom prijatelju za svoje vrijeme i pomoć. Da Znam da bi mogle imati išli u školu češće. |
|
| |||
| |||
| Bit želite isključiti ili deinstalirati Avira firewall ako se prebacite na COMODO. Baš kao antivirusni trebali ikada pokrenuti samo jedan po jedan. Koristeći dva vatrozida na istom veza može prouzročiti probleme s povezivanjem na Internet ili druge neočekivano ponašanje i najvjerojatnije usporiti računalo nastup. |