![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Q + prašome Kokią ugniasienę naudojate? Windows Defender ar Avira Premium Security Suite užkardą. Aš tik paklausti, nes aš girdėjau Avira firewall yra truputį silpna. Atsiprašome dėl mano rašybos ir Thanks in advance for any help. Shaun |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Ačiū mano draugas už sugaištą laiką ir pagalbą. Taip, aš žinau, galėjo atėjo į mokyklą dažniau. |
|
| |||
| |||
| Jūs norite išjungti arba pašalinti "Avira firewall jei eisite į Comodo. Kaip ir antivirusinės Jūs bet kada paleisti vienu metu. Naudojant du užkardos dėl tos pačios priežasties gali kilti problemų su prisijungimo prie interneto ar kitų nenumatytų elgesį ir greičiausiai lėtas kompiuterio našumą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ištrinti užkardos | kastuvas | Virus, Spyware & Security | 2 | 4 vasaris 2008 10:08 |
| BT voayager 205 užkardos | crocit | Networking, Modems & VoIP | 3 | 28 sausis 2008 15:50 |
| Geriausias Firewall, Pls help | Perkūnas | Virus, Spyware & Security | 3 | Lapkritis 24, 2007 09:20 |
| Ar man reikia ugniasienės ... | Snake | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 10 | Gegužė 13, 2007 09:24 |
| Firewall problemos? | bojak C | Virus, Spyware & Security | 2 | Kovas 20, 2007 09:17 |
| Temos įrankiai | |
| |