![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Q + A prosím, Ktorá firewall používať? Windows Defender alebo avira prémia Security Suite firewall. Já len opýtať, pretože som počul avira firewall je trochu slabá. Omlouvám se za môj pravopis a ďakujem vopred za akúkoľvek pomoc. Shaun |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Vďaka priateľovi za váš čas a pomoc. Áno, viem, že by mohol mať šel do školy častejšie. |
|
| |||
| |||
| Budete chcieť deaktivovať alebo odinštalovať avira firewall, ak si prepnete do Comodo. Rovnako ako antivirus by ste len neustále plynúť jeden po druhom. Pomocou dvoch firewallov na rovnakom spojenie by mohlo spôsobiť problémy s pripojením na Internet alebo iné neočakávané správanie a s najväčšou pravdepodobnosťou spomaliť výkon počítača. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Smazání firewall | rýč | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 4. februára 2008 10:08 |
| Bt voayager 205 firewall | crocit | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 28. január 2008 15:50 |
| Najlepšie firewall, pls pomozte | Hromobijca | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 24. novembra 2007 09:20 |
| Potrebujem bránu firewall ... | Snake | Všeobecné Software Chat | 10 | 13. mája 2007 09:24 |
| Firewall problémy? | bojak c | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 20. marca 2007 09:17 |
| Thread Tools | |
| |