![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| П + А молим те, Који фиреуалл користити? Уиндоус Дефендер или Авира награда безбедност пратња заштитни зид. Ја само питати јер сам чуо Авира заштитног зида је мало слаб. Нажалост о мој правопис и хвала унапред за било какву помоћ. Шон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Захваљујући мом пријатељу за своје време и помоћ. Да Знам да би могле да имају ишли у школу чешће. |
|
| |||
| |||
| Бит желите искључити или деинсталирам Авира фиреуалл ако се пребаците на ЦОМОДО. Баш као антивирусни требало икада покренути само један по један. Користећи два заштитног зида на истом веза може да проузрокује проблеме са повезивањем на Интернет или друге неочекивано понашање и највероватније успорити рачунар наступ. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Брисање фиреуалл | асова | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 4 фебруар 2008 10:08 |
| БТ воаыагер 205 фиреуалл | цроцит | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 28 јануар 2008 15:50 |
| Најбољи Фиреуалл, плс хелп | Громовник | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 24 новембар 2007 09:20 |
| Требам ли титног зида ... | Снаке | Уопштено Софтуаре Цхат | 10 | 13 мај 2007 09:24 |
| Заштитног зида проблеме? | бојак ц | Вирус, Спыуаре и безбедност | 2 | 20 март 2007 09:17 |
| Тхреад Тоолс | |
| |