![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Q + будь ласка, Який брандмауер використовувати? Захисник Windows або Avira Premium Security Suite брандмауер. Я лише прошу, бо я чув, брандмауер Avira трохи слабкий. Шкода моєї орфографії та Заздалегідь дякуємо Вам за будь-яку допомогу. Shaun |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Спасибі моєму другові за ваш час і допомогу. Так, я знаю, що я могла б пішов до школи і частіше. |
|
| |||
| |||
| Ви хочете, щоб видалити або відключити брандмауер Avira якщо ви перейдіть на Comodo. Так само, як Антивірус Ви повинні постійно працювати тільки по одному. Використання двох брандмауерів на тій же зв'язку може спричинити проблеми з підключенням до Інтернету або інших непередбачених наслідків, і, швидше за все, до зниження продуктивності комп'ютера. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Видалення брандмауера | Лопата | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 4 лютого 2008 10:08 |
| Bt voayager 205 брандмауером | crocit | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 28 січня 2008 15:50 |
| Найкращий брандмауер, PLS допомогу | Громовержець | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 24 листопада 2007 09:20 |
| Чи потрібно брандмауер ... | Змії | General Software чат | 10 | 13 травня 2007 09:24 |
| Брандмауер проблеми? | bojak C | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 20 березня 2007 09:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |