![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте friends.I U надявам като този процес от Symantec продукти (Север Intenet Сигурност 2008 и Север Antivirus 2008) Правна и свободно ![]() Ако U Dont като it.This е Север отстраняване инструменти също. |
|
| |||
| |||
| Въпреки, че законните оферти, ние не допускаме реклама на платените продукти на този сайт. |
|
| |||
| |||
| Ok.Sorry |
|
| |||
| |||
| Не се тревожете, благодаря за усилията. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Също така, не желаят да звучи неприятелски, но повечето хора тук не бих препоръчал Север към лица, различни от враговете си, защото това е bloatware и ресурси свиня и не съм много добър в това, което е предназначено за един от двамата.
| |||
| |||
| Цитат:
От друга бележка, докато има някои добри сигурност Suites за вътрешна употреба, те често са твърде тежък на ресурси. Тя обикновено е по-добър избор за използване на смесица от достоверни лек безплатни програми за сигурност. Правейки това, ще направят използването на компютър много по-приятна. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ако ми Windows проучване изтича и аз не са записани файловете ми ще ги загубим завинаги? | Брайън C | Windows операционни системи | 9 | 22 май 2009 г. 09:27 |
| В Пират Бей Goes подсъдим | redden137 | Общи Софтуер Чат | 44 | 30 Април 2009 21:23 |
| Компютърна били мъртви в продължение на месеци, помогни | Вечнозелен храст | Общи Хардуер Чат | 1 | 29 Юни 2008 13:54 |
| Свободен 6 месеца Avira Antivir Лични Premium Edition! | Krlll | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 7 Jan 2008 16:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |