![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, friends.I naděje u takového soudu z produktů Symantec (Norton Intenet Security 2008 a Norton Antivirus 2008) Právní a zdarma ![]() If u dont like it.This je Norton Removal Tools taky. |
|
| |||
| |||
| Třebaže legitimní nabídky, my nepovolují reklamy placené produkty na této stránce. |
|
| |||
| |||
| Ok.Sorry |
|
| |||
| |||
| Bez obav, díky za snahu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také nechtěl, aby to znělo nepřátelští, ale většina lidí tady by nedoporučoval Norton nikomu jinému než svým nepřátelům, protože je to bloatware a zdroje prase a ne moc dobře, co to je navržen pro jeden.
| |||
| |||
| Citace:
On another note, když existují některé dobré zabezpečení Suite pro domácí použití, které jsou často příliš těžký na zdroje. To je obvykle lepší volbou použít kombinaci spolehlivého lehké bezplatných bezpečnostních programů. Přitom bude používat PC mnohem zábavnější. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pokud moje zkušební Windows končí a já se neuloží moje soubory budu navždy ztratit? | Brian C | Operační systémy Windows | 9 | 22. května 2009 09:27 |
| V Pirate Bay on Trial | redden137 | Obecné Software Chat | 44 | 30. dubna 2009 21:23 |
| Počítač byl mrtvý měsíce, prosím, pomozte | Tamaryšek | Obecné Hardware Chat | 1 | 29. června 2008 13:54 |
| Zdarma 6 Měsíce avira Antivir Personal Edition Premium! | Krlll | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 7. ledna 2008 16:24 |
| Thread Nástroje | |
| |