μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Δωρεάν Symantec Norton δίκη για 3 μήνες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Ιανουαρίου 2008, 11:02
Μέλος Ομάδα

Default Δωρεάν Symantec Norton δίκη για 3 μήνες

Γεια σας φίλους / φίλες u ελπίδα ήθελα αυτή τη δοκιμή των προϊόντων της Symantec (Norton Intenet Security 2008 και Norton Antivirus 2008)
Νομική και δωρεάν

Αν dont u like it.This είναι το Norton εργαλεία απομάκρυνση πολύ.

Old 20 Ιανουαρίου 2008, 11:20
Συντονιστής Ομάδας

Αν και δικαιολογημένη προσφέρει, δεν επιτρέπουμε τη διαφήμιση των προϊόντων που καταβάλλονται σε αυτήν την περιοχή.

Old 20 Ιανουαρίου 2008, 11:23
Μέλος Ομάδα

Ok.Sorry
Old 20 Ιανουαρίου 2008, 11:27
Συντονιστής Ομάδας

Μην ανησυχείτε, ευχαριστώ για την προσπάθεια.

Old 20 Ιανουαρίου 2008, 12:06
Ομάδα Δωρητών

Επίσης, δεν επιθυμούν να ήχου εχθρική, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ δεν θα συνιστούσα το Norton σε οποιονδήποτε εκτός από τους εχθρούς τους, επειδή είναι Bloatware και ένα γουρούνι των πόρων και δεν είναι πολύ καλοί σε αυτό που είναι σχεδιασμένο για δύο.
Στην εμπειρία μου, πολλά συστήματα που έχουν τα θέματα, να αποδειχθεί το Norton που αφορούν και γι 'αυτό εγώ δεν θα το συνιστούσα σε κανέναν.

Καλώς ήλθατε στο Η / Υ Φόρουμ αν

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 20ης Ιανουαρίου 2008, 12:24
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας philthomas View Post
Επίσης, δεν επιθυμούν να ήχου εχθρική, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ δεν θα συνιστούσα το Norton σε οποιονδήποτε εκτός από τους εχθρούς τους, επειδή είναι Bloatware και ένα γουρούνι των πόρων και δεν είναι πολύ καλοί σε αυτό που είναι σχεδιασμένο για δύο.
Στην εμπειρία μου, πολλά συστήματα που έχουν τα θέματα, να αποδειχθεί το Norton που αφορούν και γι 'αυτό εγώ δεν θα το συνιστούσα σε κανέναν.

Καλώς ήλθατε στο Η / Υ Φόρουμ αν
Πολύ αλήθεια. Σε κάποιο σημείο (8-9 χρόνια;) Symantec αποφάσισε ότι οι οικιακοί χρήστες χρειάζονται επαρκή προστασία για ένα τεράστιο δίκτυο από υπολογιστές που τρέχουν σε όλο το σπίτι τους. Είναι απλά υπερβολή αυτό που κάνει το προϊόν σε έναν μόνο υπολογιστή. Έχω δει Hijackthis κορμούς έως και 13 διαφορετικών υπηρεσιών που εκτείνεται από τη Symantec / Norton. Γελοίο!

Σε ένα άλλο σημείωμα, ενώ υπάρχουν ορισμένες καλές Ασφαλείας Σουίτες για εσωτερική χρήση, συχνά είναι πολύ βαρύ για τους πόρους. Συνήθως είναι η καλύτερη επιλογή να χρησιμοποιήσει ένα συνδυασμό των αξιόπιστων ελαφρύ δωρεάν προγράμματα ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνει χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή πολύ πιο ευχάριστο.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.