![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σας φίλους / φίλες u ελπίδα ήθελα αυτή τη δοκιμή των προϊόντων της Symantec (Norton Intenet Security 2008 και Norton Antivirus 2008)
Νομική και δωρεάν ![]() Αν dont u like it.This είναι το Norton εργαλεία απομάκρυνση πολύ. |
|
|
|||
|
|||
|
Αν και δικαιολογημένη προσφέρει, δεν επιτρέπουμε τη διαφήμιση των προϊόντων που καταβάλλονται σε αυτήν την περιοχή.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok.Sorry
|
|
|
|||
|
|||
|
Μην ανησυχείτε, ευχαριστώ για την προσπάθεια.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Επίσης, δεν επιθυμούν να ήχου εχθρική, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ δεν θα συνιστούσα το Norton σε οποιονδήποτε εκτός από τους εχθρούς τους, επειδή είναι Bloatware και ένα γουρούνι των πόρων και δεν είναι πολύ καλοί σε αυτό που είναι σχεδιασμένο για δύο.
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε ένα άλλο σημείωμα, ενώ υπάρχουν ορισμένες καλές Ασφαλείας Σουίτες για εσωτερική χρήση, συχνά είναι πολύ βαρύ για τους πόρους. Συνήθως είναι η καλύτερη επιλογή να χρησιμοποιήσει ένα συνδυασμό των αξιόπιστων ελαφρύ δωρεάν προγράμματα ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνει χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή πολύ πιο ευχάριστο. |