![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav friends.I da u ovako suđenje iz proizvoda Symantec (Norton Intenet Security 2008 i Norton Antivirus 2008) Pravni i besplatno ![]() Ako u dont poput it.This je Sjever maknuti alat previše. |
|
| |||
| |||
| Iako su legitimne nudi, ne dopuštamo oglašavanje plaćenog proizvoda na ovim stranicama. |
|
| |||
| |||
| Ok.Sorry |
|
| |||
| |||
| Bez brige, hvala za trud. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isto tako, ne želeći zvuka neprihvatljive, ali većina ljudi ovdje ne bi preporučiti Sjever nikome, osim svog neprijatelja, jer to je bloatware i resursa krmak i ne jako dobro što je dizajniran za oba.
| |||
| |||
| Quote:
Na drugoj bilješki, a postoje neke dobre Security Suites za kućnu upotrebu su često previše težak na resurse. To je obično bolji izbor koristiti mješavinu laganih pouzdane slobodan sigurnost plan. Na taj način će se učiniti koristeći PC mnogo ugodnijim. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ako je moja Windows istekne trial i ja nisam moje datoteke spremljene ću ih zauvijek izgubiti? | Brian C | Windows Operating Systems | 9 | 22. svibanj 2009 09:27 |
| The Pirat Bay goes on Trial | redden137 | Općenito Software Chat | 44 | 30. travanj 2009 21:23 |
| Računalo je mrtav mjesecima, molim pomoć | Tamariska | General Hardware Chat | 1 | 29. lipnja 2008 13:54 |
| Besplatno 6 mjeseci Avira Antivir Personal Edition Premium! | Krlll | Virus, Spyware i sigurnost | 2 | 7. siječanj 2008 16:24 |
| Thread Tools | |
| |