![]() |
|
| |||
| |||
| שלום תקווה U friends.I כמו במשפט הזה ממוצרים Symantec (Norton Intenet Security 2008 ו Norton Antivirus 2008) משפטי בחינם ![]() אם dont u כמו it.This הוא כלי להסרת נורטון מדי. |
|
| |||
| |||
| למרות מציעה לגיטימית, אנו לא מאפשרים פרסום של מוצרים בתשלום באתר זה. |
|
| |||
| |||
| Ok.Sorry |
|
| |||
| |||
| אין בעיה, תודה על המאמץ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו כן, המבקשים לא נשמע ידידותי, אבל רוב האנשים כאן לא הייתי ממליץ על Norton לאף אחד חוץ מאשר את אויביהם, כי זה bloatware ו חזיר משאבים לא כל כך טוב מה זה מיועד גם.
| |||
| |||
| ציטוט:
על פתק אחר, בעוד שיש כמה חבילות אבטחה טובה הביתה להשתמש לעיתים קרובות הם כבדים מדי על משאבים. זה בדרך כלל בחירה טובה להשתמש שילוב של תוכניות אבטחה אמין חופשי וקל משקל. עושה כך יעשה באמצעות מחשב הרבה יותר מהנה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אם הניסיון שלי ב-Windows פוקעת ואני לא הציל את הקבצים שלי אני לאבד אותם לנצח? | בריאן C | מערכות ההפעלה Windows | 9 | 22 מאי 2009 09:27 |
| את מפרץ פיראטים ממשיך ניסיון | redden137 | כללי תוכנות צ 'אט | 44 | ה -30 לאפריל 2009 21:23 |
| המחשב היה מת במשך חודשים, אנא עזור | אשל | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 29 יוני 2008 13:54 |
| 6 חודשים חינם Avira Antivir Personal Edition Premium! | Krlll | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 2 | 7 ינואר 2008 16:24 |
| שרשרת כלים | |
| |