![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki friends.I Hope u like šį Symantec produktai (Intenet Norton Security 2008 ir Norton Antivirus 2008 teismą) Teisinė ir nemokamai ![]() If u dont like it.This yra Norton Removal Tools per. |
|
| |||
| |||
| Nors teisėtų pasiūlymų, mes neleidžiame reklamuoti sumokėtus šioje svetainėje. |
|
| |||
| |||
| Ok.Sorry |
|
| |||
| |||
| Nesijaudinkite, ačiū už pastangas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip pat nėra norinčių garso nedraugiškas, tačiau dauguma žmonių čia nepatarčiau Norton niekam, išskyrus savo priešų, nes jis bloatware ir išteklių kiaulės ir nėra labai geras, kas ji yra skirta arba.
Mano patirtis rodo, kad daugelyje sistemų turi problemų, pasirodyti esąs Norton susiję ir dėl to, I wouldn't recommend it to anyone. Sveiki atvykę į kompiuterį Forumai nors Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Į kitą įrašą, o ten yra keletas gerų saugumo Suites vidaus vartojimui jie dažnai yra per sunki išteklių. Jis paprastai yra geresnis pasirinkimas naudoti patikimus lengvas laisvą programų derinį. Tai leis padaryti naudojantis kompiuteriu daug malonesniu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Jei mano "Windows" tyrimas baigiasi, ir aš neįrašėte savo failus ir aš juos prarasti visam laikui? | Brian C | Windows "operacinės sistemos | 9 | Gegužė 22, 2009 09:27 |
| Pirate Bay Goes On Trial | redden137 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 44 | Balandis 30, 2009 21:23 |
| Kompiuteris buvo miręs mėnesių, prašom padėti | Eglūnas | General Hardware Chat | 1 | Birželis 29, 2008 13:54 |
| Laisvas 6 mėnesiai Avira AntiVir Personal Edition Premium! | Krlll | Virus, Spyware & Security | 2 | 7 sausis 2008 16:24 |
| Temos įrankiai | |
| |