mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Laisvas Symantec Norton teismą už 3 mėnesius

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 20, 2008, 11:02
Narys

Default Laisvas Symantec Norton teismą už 3 mėnesius

Sveiki friends.I Hope u like šį Symantec produktai (Intenet Norton Security 2008 ir Norton Antivirus 2008 teismą)
Teisinė ir nemokamai

If u dont like it.This yra Norton Removal Tools per.

Old Sausis 20, 2008, 11:20
Moderatorius Grupė

Nors teisėtų pasiūlymų, mes neleidžiame reklamuoti sumokėtus šioje svetainėje.

Old Sausis 20, 2008, 11:23
Narys

Ok.Sorry
Old Sausis 20, 2008, 11:27
Moderatorius Grupė

Nesijaudinkite, ačiū už pastangas.

Old Sausis 20, 2008, 12:06
Donorų grupės

Taip pat nėra norinčių garso nedraugiškas, tačiau dauguma žmonių čia nepatarčiau Norton niekam, išskyrus savo priešų, nes jis bloatware ir išteklių kiaulės ir nėra labai geras, kas ji yra skirta arba.
Mano patirtis rodo, kad daugelyje sistemų turi problemų, pasirodyti esąs Norton susiję ir dėl to, I wouldn't recommend it to anyone.

Sveiki atvykę į kompiuterį Forumai nors

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Sausis 20, 2008, 12:24
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by philthomas View Post
Taip pat nėra norinčių garso nedraugiškas, tačiau dauguma žmonių čia nepatarčiau Norton niekam, išskyrus savo priešų, nes jis bloatware ir išteklių kiaulės ir nėra labai geras, kas ji yra skirta arba.
Mano patirtis rodo, kad daugelyje sistemų turi problemų, pasirodyti esąs Norton susiję ir dėl to, I wouldn't recommend it to anyone.

Sveiki atvykę į kompiuterį Forumai nors
Labai teisinga. Tam tikru momentu (8-9 metų senumo?) Symantec nusprendė, kad namų vartotojams reikia pakankamai apsaugoti didžioji tinklo kompiuteriuose, kuriuose veikia visoje savo namuose. Tai tiesiog Overkill Kas produktą į vieną kompiuterį. Mačiau HijackThis rąstų su iki 13 atskirų paslaugų prasideda Symantec / Norton. Beprasmybė!

Į kitą įrašą, o ten yra keletas gerų saugumo Suites vidaus vartojimui jie dažnai yra per sunki išteklių. Jis paprastai yra geresnis pasirinkimas naudoti patikimus lengvas laisvą programų derinį. Tai leis padaryti naudojantis kompiuteriu daug malonesniu.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Jei mano "Windows" tyrimas baigiasi, ir aš neįrašėte savo failus ir aš juos prarasti visam laikui? Brian C Windows "operacinės sistemos 9 Gegužė 22, 2009 09:27
Pirate Bay Goes On Trial redden137 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 44 Balandis 30, 2009 21:23
Kompiuteris buvo miręs mėnesių, prašom padėti Eglūnas General Hardware Chat 1 Birželis 29, 2008 13:54
Laisvas 6 mėnesiai Avira AntiVir Personal Edition Premium! Krlll Virus, Spyware & Security 2 7 sausis 2008 16:24
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.