menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Voľný Symantec Norton skúšobnú dobu 3 mesiacov

Reply

Thread Tools
Old 20 január 2008, 11:02
Člen Skupina

Default Voľný Symantec Norton skúšobnú dobu 3 mesiacov

Dobrý deň, friends.I nádeje u takého súdu z produktov Symantec (Norton Intenet Security 2008 a Norton Antivirus 2008)
Právne a zadarmo

If u dont like it.This je Norton Removal Tools taky.

Old 20 január 2008, 11:20
Moderátor skupiny

Keď zákonné ponuky, my nepovoľujú reklamy platené produkty na tejto stránke.

Old 20 január 2008, 11:23
Člen Skupina

Ok.Sorry
Old 20 január 2008, 11:27
Moderátor skupiny

Bez obáv, vďaka za snahu.

Old 20 január 2008, 12:06
Darcu Skupina

Tiež nechcel, aby to znelo nepriateľskí, ale väčšina ľudí tu by nedoporučoval Norton nikomu inému než svojim nepriateľom, pretože je to bloatware a zdroje prasa a nie moc dobre, čo to je navrhnutý pre jeden.
Z vlastnej skúsenosti viem, veľa systémov, ktoré majú problémy, sa ukáže byť Norton súvisiace a pretože toto by som nedoporučoval nikomu.

Vitajte na Počítač Fórum keď

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 20. januára 2008, 12:24
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal philthomas View Post
Tiež nechcel, aby to znelo nepriateľskí, ale väčšina ľudí tu by nedoporučoval Norton nikomu inému než svojim nepriateľom, pretože je to bloatware a zdroje prasa a nie moc dobre, čo to je navrhnutý pre jeden.
Z vlastnej skúsenosti viem, veľa systémov, ktoré majú problémy, sa ukáže byť Norton súvisiace a pretože toto by som nedoporučoval nikomu.

Vitajte na Počítač Fórum keď
To je pravda. V určitom bode (8-9 rokov?) Symantec rozhodla, že pre domácich používateľov, potrebné dostatočnú ochranu pre rozsiahle siete počítačov v celom dome. Je to jednoducho zbytočné, čo produkt robí na jednom počítači. Videl som Hijackthis logy s kapacitou až 13 samostatných spustená služba od spoločnosti Symantec / Norton. Směšné!

On another note, keď existujú niektoré dobré zabezpečenia Suite pre domáce použitie, ktoré sú často príliš ťažký na zdroje. To je zvyčajne lepšie voľbou použiť kombináciu spoľahlivého ľahké bezplatných bezpečnostných programov. Pritom bude používať PC oveľa zábavnejšie.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ak moje skúšobnej Windows končí a já se nevyrúbia moje súbory budem navždy stratiť? Brian C Operačné systémy Windows 9 22. mája 2009 09:27
V Pirate Bay on Trial redden137 Všeobecné Software Chat 44 30. apríla 2009 21:23
Počítač bol mŕtvy mesiaca, prosím, pomôžte Tamaryšek Všeobecné Hardware Chat 1 29. júna 2008 13:54
Zdarma 6 Mesiace avira Antivir Personal Edition Premium! Krlll Virus, spyware a bezpečnosť 2 7. januára 2008 16:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.