![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, friends.I nádeje u takého súdu z produktov Symantec (Norton Intenet Security 2008 a Norton Antivirus 2008) Právne a zadarmo ![]() If u dont like it.This je Norton Removal Tools taky. |
|
| |||
| |||
| Keď zákonné ponuky, my nepovoľujú reklamy platené produkty na tejto stránke. |
|
| |||
| |||
| Ok.Sorry |
|
| |||
| |||
| Bez obáv, vďaka za snahu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiež nechcel, aby to znelo nepriateľskí, ale väčšina ľudí tu by nedoporučoval Norton nikomu inému než svojim nepriateľom, pretože je to bloatware a zdroje prasa a nie moc dobre, čo to je navrhnutý pre jeden.
| |||
| |||
| Citácia:
On another note, keď existujú niektoré dobré zabezpečenia Suite pre domáce použitie, ktoré sú často príliš ťažký na zdroje. To je zvyčajne lepšie voľbou použiť kombináciu spoľahlivého ľahké bezplatných bezpečnostných programov. Pritom bude používať PC oveľa zábavnejšie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ak moje skúšobnej Windows končí a já se nevyrúbia moje súbory budem navždy stratiť? | Brian C | Operačné systémy Windows | 9 | 22. mája 2009 09:27 |
| V Pirate Bay on Trial | redden137 | Všeobecné Software Chat | 44 | 30. apríla 2009 21:23 |
| Počítač bol mŕtvy mesiaca, prosím, pomôžte | Tamaryšek | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 29. júna 2008 13:54 |
| Zdarma 6 Mesiace avira Antivir Personal Edition Premium! | Krlll | Virus, spyware a bezpečnosť | 2 | 7. januára 2008 16:24 |
| Thread Tools | |
| |